Konya guy
-
Konya için başvuruda bulunmayı düşünen arkadaşlar puanlar nasıl
-
83 puanla konya yazıcam ben
-
ben de an itibariyle 79 ile konya düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı
-
@furkanbey biraz tehlikeli değil mi kardeş benim puan da o civarda ama karar veremiyorum.
-
@konyalı bana göre de tehlikeli ama izmir'den döndüm ben. listeyi ilk gördüğümde yazarım burayı dedim, baktım 91 puanlısı da yazacak, 85'lisi de.. bir de şöyle bişey var; 28 kasım 2015'teki sınavda konya'ya 75,68'le, 349. yani sondan bi önceki kişi olarak kurum sınavına girmiştim ben. nasip, kısmet herşey.
-
90 puanla yazmayı düşünüyorum
-
@furkanbey kısmet olursa gelir kardeşim trollere takılma. Geçen sene ben taktım sınava giremedim
-
@6155 neyse benim puanda 99 o zaman
-
@nitrogb aynen öyle aslında. tecrübesine ve samimiyetine güvendiğin insanla konuşup değerlendireceksin durumu. gerisinin puanı zaten 85-90 (!)
-
Ne olur dostlar burası
-
81 in altına inmeyebilir
-
@hsnkcby konya 81 se ankara izmir antalya bursa 85 olur 81 çok fazla yani 78 küsür veya 79 küsürle kapatacak bence
-
Yazdık bakalım hayırlısı.
-
arkadaşlar bir sorum olacak ankara ya yakın olduğu için konya yı yazmayı düşünüyorum ama orada hayat standartları vs nasıl olduğu hakkında bir bilginiz var mı acaba..
-
@Nameless selamlar ben konyada yasıyorum yasam fena değil her sehirde oldugu gibi kiralar sıkıntı 750 -800 den asagı bulamıyosun
-
@tuuba42 tskr ederim açıkçası sakarya konya arasında kararsız kaldım tam belirleyemedim halen ondan sormak gereğinde bulundum..
-
Farklı platformlarda gördüğüm kadarıyla konyaya Ankara'dan daha fazla rağbet var yoksa ben mi farklı algiliyorum
-
@hsnkcby nerelerde gördünüz hocam ben riskli bir puanla tercih ettim ama korkuyorum
-
Nasıl yani hocam,nasıl daha çok rağbet olabilir ki ,Ankara'dan kaçırmak için milleti konuşuyorlardır
-
Facede kpss a gruplarında , yapılan anketlerde sonra başvurup paylaşanlar filan oluyor o yüzden dedim tabi herkese inanmak doğru olmaz