Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
...
Beynim beni
Doktorlar beynimi rahat bırakmıyorlar. -
-
@möözun Heheh bende de durum farklı değil. Yalnız çok irdeledi tomografide bir seylerden şüphelendi bi tomografi daha ve eeg istedi. Eeg de neemiş o.O @otuzyılsavaşı sen bilirsin dostum neemiş eeg?
-
@paretowilfredo burada gözü kalkan emoji neden yok?
Akşam konuşcaz bunu hem emojiyi hem de doktor meselesini -
@paretowilfredo
"elektroensefalografi "imiş çok geçmiş olsun dostum...inşallah önemli bir şey yoktur...ben de gideceğim yakın zamanda tomografi ya da mr çektirmek için...şüpheleniyorum,korkuyorum...tekrar geçmiş olsun dostum.haberdar edesin gelişmelerden... -
@otuzyılsavaşı Aman dostum ihmal etme. İhmal ettim bugüne kadar ben de, acilde açtım gözümü geçen hafta. Beyinle alakalı kısım o gün ki çarpma ve bayılmaya dair daha çok, travma sonrası hasara bakıyorlar sanırım. Yarın asıl kardiolojiye gideceğim. Baygınlık neyden kaynaklı oldu bakacaklar bakalım. Kendi ayağımla gitmediğim yere acille mecbur olduk sonunda. Sen de bu aşamayı bekleme dostum. İnşallah güzel haberlerle gelirim, sen de ihmal etme dediğim gibi en kısa zamanda baktır.
-
@paretowilfredo hocam her şeyin başı sağlık çok geçmiş olsun inşallah hiçbir şeyiniz yoktur
-
@north-remembers Çok teşekkürler dostum. Kesinlikle öyle. Var olasın. Dualarınızı eksik etmeyin. Ben hepinize gıyaben dua ediyorum sizler de bizi anın ara sıra
-
@paretowilfredo
çok çok geçmiş olsun dostum.Allah şifalar versin.eyvallah.keşke sen de ihmal etmeseydin. ne eeg'den ne de kardiyolojiden bir şey çıkmaz inşallah dostum...gideceğim lakin gitmeye de korkuyorum.gittim, ağır hipoglisemi çıktı.gittim, sağ kulakta 2-3 yerde ciddi travma çıktı...abim götürür artık... kabul olur mu bilmem lakin dualarım seninle dostum.Allah acil şifalar versin hepimize.amin. -
@paretowilfredo asıl ben teşekkür ederim sizlere böyle bir platformu kurup güzel insanlarla aynı noktada buluşabildiğimiz için. Dua ederken artık size de edeceğim hocam bütün arkadaşlarıma da bu yolda çok cefa çektik ama Rabbim sefasını da sürmemizi nasip eyler inşallah.
-
@otuzyılsavaşı Aman dostum tekrar diyorum ihmal etme. Bilmek bilmemekten iyidir sorunları, beklenmedik yerde yüzleşmektense ya da ambulansla gitmektense tanı koyulması daha iyidir.
-
@north-remembers Var olasın dostum. Allah gönlüne göre versin her daim..
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hepimizin inşallah
-
@paretowilfredo çok geçmiş olsun üstadım. Allah şifa versin. Dualarımız sizlerle
-
@paretowilfredo
eyvallah dostum eyvallah.doğru diyorsun.şu anda biliyorum, ona göre hareket ediyorum ve daha iyiyim sonuçta...korkutma beni:/ Allah,hepimize acil şifalar versin dostum. Dikkat edesin kendine.Gençlerin sana ve sizlere çok ihtiyacı var ve her geçen gün bu daha da artıyor... -
@otuzyılsavaşı
ve benim de tabii ki. biz de genciz :)) -
@Harun-Resid Eyvallah dostum. Var olasın.
-
@otuzyılsavaşı Eyvallah dostum, bilmukabele. Senin gibi düşünebilen, kendini geliştiren ve bunu paylaşmayı da seven dostlara hepimizin ihtiyacı var. Sağlığımız yerinde, geleceğimiz açık olsun inşallah. Kendime bakmam gerektiği konusundaki tek motivasyonum bu. Daha yapacak çok iş var. Çitlere takılıp düşme zamanı değil. Düşeceksek dağın zirvesinden düşelim en azından. Allah yardımcımız olsun dostum.
-
@paretowilfredo üstad çok yıpratma kendini. Pareto optimum için sağlık sıhhat minimum olmasın.
-
@paretowilfredo hoş bulduk efendim . Mahçup ettiniz müteşekkirem... İhtiyaç hasıl olmuş ve bizde buna binaen sevk olunmuşuzdur . Çıkış dahi hafız da..