Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
Günün sözü : "Sabir önemli meziyet ".
-
"Saçlarınızı, kilonuzu, boyunuzu sevin. Benim için sol bacağınızı da sevin. Çünkü sadece ama sadece bir tane hayatınız var" dedi ve gitti. Huzur içinde uyu güzel melek Neslican Tay
-
ben değilsem kim? şimdi değilse ne zaman?
-
...
En geçmez gün de geçiyor.
Daha zor bir güne hazırsın. -
@paretowilfredo kötü günler geçti sıra daha kötü günler de esprisi ile
-
Hayatta en büyük hediye sağlıktır. En güzel tavır kanaat, en iyi ilişki ise sadakattir.
Honoré de Balzac
-
Kısa çöp, uzundan hakkın alacak .
Ruhi Su -
Gerçekten önemli olan tek bir felsefe sorunu vardır ve o da intihardır. Hayatın yaşamaya değer olup olmadığına karar vermek, felsefenin özünde ki soruyu yanıtlamakla aynı kapıya çıkar. Diğer her şey; dünyanın üç boyutlu olup olmadığı, aklın dokuz veya 12 kategorisinin olup olmadığı ondan sonra gelir. Onlar oyundan ibarettir; insan önce yanıt vermelidir.
Albert Camus
-
İmansız zümreyi yokluk kemirir
Ezelden ebede her var bizimdir
Kanundur; zamanı zaman devirir
Zamanı kuşatan yer var bizimdir.Azmimiz kırılmaz kederle, yasla
Ümidin güldüğü diyar bizimdir.
Fenadan, ölümden korkmayız asla
Ölümün öldüğü diyar bizimdir.Maddeye tapmayız, ezelden geldik
Her şeyi kuşatan ebed bizimdir
Çirkini sevmeyiz, güzelden geldik
Arkadaş, son zafer elbet bizimdir.Bu dava özüdür İslamiyet’in
Bu dava güneşi mazlum milletin
Bu dava, her şeyden, her şeyden çetin
Bu yolda dert, hüzün, gurbet bizimdir. -
"sarhoşların araba sürmeleri sakıncalıdır.bunu herkes teslim eder. ne var ki, sarhoşların telefonu kullanmaları, araba kullanmalarından çok daha ölümcül sonuçlar doğurabildiği halde bu konuda hiçbir düzenleme mevcut değildir.sarhoşken araba kullananlar rasgele hedeflere çarpar: aniden karşılarına çıkan talihsiz bir ağaç, kendi halinde seyreden ilgisiz ilgisiz bir araç... ne bir kasıt vardır bu kazalarda,ne de bir amaç. sarhoşken telefonu kullananlar ise gidip mutlaka bir sevdiklerine çarpar."
elif şafak- bitpalas
-
Ortada bir yanlış anlama olduğu kesin; bu
yüzden mahvolacağız sonunda.Bir Köy Hekimi, Franz Kafka
-
@Muhalba boşuna dememiş eskiler
"Bırak sarhoşu kendi yıkılsın."
-
İncinince kırılsın diye mi vardır bilekleri insanın ?
-
-
“Bana hastanede “ Karın öldü !” dediklerinde ne yapacağımı, nasıl tepki vereceğimi bilemedim, içimden eve gidip karıma olanı anlatmak ve bana ne yapmam gerektiğini söylemesini istedim”
- Tolstoy
-
Unutan,iyileşir.
Nietzsche
-
Değerli zamanımızı,değersiz insanlar için harcadık. Hatırladıkça belki de kendimizi hiç affetmeyeceğiz.
-
Bazı gerçeklerle yüzleşmek can acıtsa da, hayatınızı ipten alır.
Charles Bukowski
-
Elbet birgün sevduğum senda unutulursun.
-
Kırdığınız yerden kırılacaksınız!