Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi?
-
@Klay-Thompson Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi? içinde söyledi:
Arkadaşlar yıllarım son 2 yıl hariç futbolla geçti son iki yılda kpssyle p35 88 puan aldım düşünün yani şimdi yorumuma geçiyorum fikret ormanın kesin talimatı var kupa BJKnin bu sene ister inanın ister inanmayın ister isteyin isterde istemeyin lacazette fakirle olacak iş değil fransada durumları belli kadroları KARTALIN yanından geçemez bu akşam bizim allah utandırmasın ÇARŞI BÜTÜN KÖTÜ YORUMLARA KARŞI
kartalı biraz aşağıdan uçurmak lazım bazen üst düzey adamları var, yok değil
-
bu maçta oynayacak stoperle Beşiktaş'ın turu geçmesi zor.
-
@davetsiz kardeşim aslanı hep yukardan uçurduk kartalı hiç uçurmadıkki konu bjk olunca hiçbirşey yakıştıramıyoruz fransadaki maçı hepimiz izledik ayrıca fransada türklere neler yaptılar pis faşistler onları bugün evlerine öyle bir yollayacağızki hiç kuşku bile duymayın ne TÜRKİYE eski TÜRKİYE ne BJK eski BJK lyon basit bir takımdır büyütmeyelim
-
@Klay-Thompson peki
senin kadar iyimser olamıyoruz kusura bakma
inş dediğin gibi olur -
@Kutyler Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi? içinde söyledi:
@Kutyler Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi? içinde söyledi:
Lyon Beşiktaş'a hafif gelir.
Not:️️️️Geçen hafta söylemiştim.Son dakikalarda yenildi.Bu hafta yine söylüyorum en az üç farkla alır Beşiktaş maç skoru 4-1 Alında şu kupayı azcık rekabet olsun
Ula Ne dedik,Beşiktaş eler dedik niye eksiliyorsunuz kardeşim
Alında azcık rekabet olsun -
Bugun Günlerden BesiktASK.
Haydi BesiktASk güldür yuzumuzu .
O sene bu sene bundan sonra hersene ........ -
Beşiktaş 3-1 yener diye düşünüyorum. Sonradan ismimi face köşelerinde yayımlamayın sakın, 250 TL gönderin, 3 maçta 1.000 TL kazandıran maç sonucu tahminlerimi göndereyim :)))
-
valla benin bildiğim bjk Lyon u eler yarı finalde en kolay takımı bulup ona elenir
-
maçta gidişat kötü, umarım toparlarız
-
Bu maça bu seyirciye yürek dayanmaz arkadaş. Kalbim var benim yapmayın etmeyin. On Numara bir futbol söleni. Bjk li değilim ama tüylerim diken diken gururla izledim
-
Maçı Fabri alacak
-
Ne tosic ne mitrovic , marcelonun tırnağı olamaz. Genç atinc Nukan oynamaliydi tosicin yerine. Ayrıca Oğuzhan çok kötüydü ilk yarı bitince de Oğuzhan i çıkarıp Gökhan inleri almalıydı hoca. Beşiktaş yine de çok şanslıydı lyonun en az 3 net gol pozisyonu vardı direk oldu.
-
@preacher rakipte çok şanslıydı defalarca çizgiden çıkardılar.
-
evet beklediğim oldu yendik ama yetmedi lyon oyunun hakimiydi. beşiktaş ise gerek kura olarak gerek ilk maça bakıldığında daha şanssız idi. yine de gurur duyuyoruz seneye daha iyi olur inş
-
Maçın en şansızı bence bu kornerlerde hep kafayı vuran vardı dhikaby mi neydi bide dil çıkarıyordu adam hakketen atacak dı da
-
Çok fukara bi adamdı ya bjk almalı bence o adamı
-
@Fişek-MORGEN hakikaten ya ne güldüm bu adama
-
Hakkeden aldı bence. Çok fazla pozisyon yakaladı Lyon. Buraya kadarmış.