THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
-
@Ancotar olumsuz dönüş mailleri yapılıyor hocam ama biraz geç oluyor yani mülakatlar tamamlandıktan sonra 15 gün 1 ay içerisinde filan
-
@End-Müh teşekkür ederim hocam olumlu dönüşlerden ne zaman ümit keselim bari
-
@Ancotar valla hiç bilemiyorum hocam, sanırım o olumsuz maili görene kadar insan umudunu kesemiyor.. İnşallah sizlere de gelir mülakat daveti
-
@margaretthatcher @End-Müh Teşekkürler arkadaşlar. Ben ümidimi kesmeye başladım bile
-
@Cancan beklentiyi düşürmek lazım hocam bana da mail gelmedi ben de beklemiyorum artık
-
Şubat 2019 tecil ile mülakata alınmayan arkadaşım var. Bu ne saçma iş keşke bağırmasaydınız torpil ile alıyoruz diye mülakatlarda sessiz sedasız eleseydiniz
-
Baska forumlarda yuksek lisansi uzatma taahhuduyle aliyorlar falan yazmislardi umarim dogrudur yoksa ben de yalan olurum
-
Hiç mail alan var mı arkadaşlar ?
-
Hala ses seda yok, acaba hiç dönüş olmadı mı yoksa olumlulara dönüş oldu olumsuzlar mı bekliyor? Duyum alan var mı arkadaşlar
-
444 0 849 bu numaradan aranan var mı arkadaşlar? beni aramışlar , sonra gördüm internetten baktım THY'nin numarası ama yakın zamanda herhangi bir bilet işlemim filan olmamıştı. Aklıma sadece mülakat geldi ama böyle bir numaradan ararlar mı sonuç bildirmek için
-
Evet THY numarasıymış arkadaşlar , ben olumlu haber aldım. Allah herkese istediği o güzel haberi duyursun inşallah
-
@End-Müh inşallah kardeşim beni ne aradılar ne de mail attılar. olumsuz diye mail atacaklarını söylemişlerdi ama o da yok.Atmayacaklar mı acaba? bari onu atsalar olumsuz diye aranmaz belki tamam ama en azından mail atsalardı iyiydi gaiplik kötü
-
@russellwestbrook hocam mutlaka mail atarlar , benim 2. girişim ilkinde attılar olumsuz diye. Ama bu süreç bitince atarlar bence. Hem ben daha olumlu aramaların da bittiğini düşünmüyorum, umudunuzu kesmeyin hemen. 1 günde bitiremezler bence. İnşallah güzel haberler alırsınız
-
@End-Müh evet şimdi olumsuz mail aldım olmadı napalım kısmet değilmiş hayırlısı olsun
-
@russellwestbrook hayırlısı olsun hocam, inşallah çok daha güzel teklifler alırsınız