FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
@vanim Little Miss Sunshine daha önce izlemediyseniz öneririm. Dram türünde ve arada da tebessüm ettiren hafif bir film.
-
@Phoenix izlememiş olsaydım keşke malum dans sahnesindeki kahkahalarımla günü güzel bitirebilirdim. Çok yerinde bir tavsiye, teşekkürler hocam.
-
@vanim Inside Out Türkçeye Ters Yüz diye çevrilmiş çok güzel bir animasyon film. İzlemek çok keyifliydi. Şiddetle öneririm eğer daha önce izlemediyseniz.
-
Bu ileti silindi! -
@vanim The Game Gizem/Drama olarak kategorilendirilmiş fakat kalıplara sığmayan türden bir film. 1997 yapımı olmasına rağmen çağının ilerisinde. Daha önce izlemediyseniz gene şiddetle tavsiye ederim.
-
@vanim Hocam aklıma gelenleri sıraladım yardımcı olamazsam üzülürüm. İsterseniz geriye doğru göz atın. Belki ilginizi çeken bir şey bulabilirsiniz.
-
@Phoenix David Fincher sevdiğim yönetmenlerden fakat bu filmini izlememiştim, teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar herkese merhabalar
Beyin yakan, bittikten sonra üzerine on dakika kafa yoracağım, tekrar tekrar izleme isteği uyandıracak bilim kurgu film tavsiyesi alabilir miyim
Predestination tarzı olabilir o filme bayıldım zira -
@canaycan interstellar ya da inception izlememiş olabilir misiniz?
-
@Phoenix ikisini de defalarca izledim
-
@canaycan The Man From Earth - Dünyalı İzlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.
-
@Phoenix bak bunu izlemedim işte namını çok duydum ama izleme fırsatı bulamamıştım bir türlü sayende izlemiş olacağım şimdiden teşekkürler izledikten sonra görüş bildirimi yaparım yalnız
-
@canaycan merakla bekliyorum hocam
-
Ateş böceklerinin mezarı-Japonya yapımı-Anime
-
Hangi film?
-
@Phoenix Birdman. O yıl ne bereketliydi ne güzel filmler izlemiştik, oscar kavgaları yapmıştık ah ah.
-
@vanim O yıl gerçekten sinema adına çok güzeldi hocam
-
–Ne istiyorsun?
–X-Man deki kız gibi olmak istiyorum, duvarların içinden geçebilmek.–Daha çok iş, iş arayan daha az insan demektir. Bu da bu işleri alacak daha
az insan bulunması ve onları ikna edebilmek için de maaşların artması demektir. Yani enflasyonun artması, anladın mı bunu?
– Evet.
– Hayır hiç sanmıyorum, bu yüzden ben bu işi yapıyorum sen de postalarla ilgileniyorsun.25 th Hour - 25. Saat Sert repliklere hoş bir hikayeye sahip bir film. Edward Norton, Philip Seymour Hoffman gibi ünlü isimlerin yer aldığı film 2003 yapımı. Meraklısına tavsiye ederim.
-
arkadaslar bi kac yeni film daha önerecem
''Sully ' Tom Hanks in oynadığı en iyi film derim
''The Captain Fantastic''
'' Hunt For The Wilderpeople''
bir de efsane olan dönem filmleri arasında yerini alacak bir yapıt önerecem '' The Artist ''
-
@Phoenix donem donem eski turk filmlerini izlerim Zubuk filmini tavsiye ediyorum . "fuzuli işlerden sorumlu devlet bakanı" zübük. Kenal Sunala saygilarimizla.