FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Sonbahar-Özcan Alper
Gelecek Uzun Sürer-Özcan Alper
Rüzgarın Hatırları-Özcan Alper
-
Vizyonda çok güzel filmler var. Şampiyon filmini izleyen oldu mu?
-
#şampiyon film. Arkadaslar kesinlikle sinema sever olarak söylüyorum vizyondaki butun filmler olagan üstu guzel. Kesinlikle kacırmayın. Özellikle şampiyon filmi 1.ci sırada harika bşr film. Cok huzurlu aşk ve başarıyı harmanlanmış. Tam ters köşe yapan bir film. Eger oskar verilecekse bu film 5 dalda oskar alır. Atademirel in filmini tavsiye hedefim sensin dehşet keyifli kesinlikle tavsiye #deliler tam bir Osmanlı en iyi anlatan film bir de cagan ırmak filmi aileyi en guzel şekilde anlatmış efsane film
-
@esmer06 şampiyon konu olarak sadece bold pilot merkezli bir hikayeyi mi anlatıyor?
-
@esmer06 hocam filmler güzel olmaya güzelde biletlerde almış başını gitmiş durumda. Takip ettiğiniz kampanyalar mı var? Her filme gitmişsiniz?
-
@kml hayır guzel bir aşk hikayesi var sonu huzunlu ve koşmayan bir yabani atı alıp dunya un en iyi atı haline getiriyor... Böyle bir film gelmemeştir... Kesinlikle
-
@antimülakat qumbara uygulamasını indir orda şinenayla ilgili kampanyalar var 10 TL ve katları alışverişte bilet hediyeleri var ben ulker kampanyasından 4 bilet aldım. Birde.. çek kazan indir. Hem urun al hem bedava bilet.. Kampanya ları cok iyi oku
-
@esmer06 iyiymiş hocam bu konularda arkadaşlarda uyanık olsun. Her filme 20 TL verilirse işler büyür.
-
@antimülakat aynen geldi yine Cinemaximum kodları
-
Kışın montun cebine illerden aldığın çikolatayı doldur ve bedava biletle film izlerken çikolataları çatır çutur yee
-
Şampiyon filmine giden pişman olmuyor anlaşılan gerçekten merak ediyorum filmi. İnşallah bende giderim sinemaya diye düşünüyorum.
-
Pisman ılupta dunya ın sonu degil alt tarafı film izle gec tabii bazıları kotu olabilir. İnsan yapımı bir kaset
-
Suyun şekli isminde bir film var. Çok mükemmel değil ama izlenebilir bir film.
-
Sinemaya girecek filmlerde gelmez oldu. Organize işler 2 yi merakla bekliyoruz. Ne zaman biter şu süreç? Yapımcılarda satılan içecek ve yiyecekten pay istiyormuş, ne günlere kaldık?
-
"Black Mirror-Bandersna" bu filmi izliyen varmı ya. O kadar övdüler izledim bişey anlamadım. Gerçi anlıyacak bişey de yoktu sanki film yapalım derken çorba yapmışlar.
-
@mrnobody Çok övgü aldı ama ben de sevemedim pek. Bence ilk olması açısından önemli. Araba sevdasını okuyup beğenmeyebiliriz ama ilk gerçekçi romandır o yüzden önemlidir. Burda da öyle sanırım
-
@felix-felicis dostum ne açıdan ilk olduğunu anlamadım ama bu tarz çok film var. Hatta formda başlığı bile var beyin yakan filmler diye. Bi örnek te vereyim "mulholland çıkmazı" en meşurlarındandır mesela. Onda en azından kafa yoruyosun bi hikayesi olduğu belli yani bunda bi hikaye bile yoktu ya öyle boş boş baktım
-
@mrnobody Kendin tercih yaparak dizinin akışını değiştirdiğin, alternatif sonuçların olduğu ilk dizi diye biliyorum.
-
Yapay Zeka filmini dün tekrar izledim. İlk izlediğimde daha çok etkilenmiştim. Bu sefer sıkıldığım çok sahne oldu. Yine de tavsiye olarak izlenebilir filmlerden.
-
Arkadaşlar sizlere bir İspanyol filmi önereceğim.Kardeşimle yeni izledim.Filmin ismi "Contratiempo " (2016) Beyin yakan,suç gerilim türünde filmler izlemeyi seviyorsanız çok seveceğinize eminim.Kulağımdan duman çıkıyor resmen.Beynim error verdi.Neyse...Hayırlı geceler dilerim.