FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Spotlight
-
@aslan-reyiz izlemediyseniz "Contratiempo"yu da mutlaka izleyin. Geçmiş sayfalarda yazmış olmam lazım öneri olarak. Tabi çok geçti üstünden
-
Ben de bu aksam “hush” i izledim.
Cok eksiklikleri var filmin ama izlerken bizi cok gerdi. Gerilim sevenlere tavsiye edebilirim, fena degil:) -
mother çok enterasan bir film
-
@möözun, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
@aslan-reyiz izlemediyseniz "Contratiempo"yu da mutlaka izleyin. Geçmiş sayfalarda yazmış olmam lazım öneri olarak. Tabi çok geçti üstünden
Teşekkürler hocam bakayım ona
-
- Collateral
- Assassination Games
- A gang story
- Ronin
- The Departed
- HEAT
- Killer Elite
- Blitz
- Trendeki kız
- Rogue Assassin
-
@möözun bugün izleyeceğim. Bende dün american history x filmini izledim. Film konusu itibariyle güzel ama yer yer sıkılacağınız sahneler var. Oyunculuklar da gayet başarılı.
-
Hayatımda izlediğim en çarpıcı filmi önereyim ben de. Kanada yapımı olan ve Lübnan iç savaşında yaşananları ve o dönemde yaşanan hadiselerin bir ailenin yaşantısına etkilerini ele alan 'İçimdeki Yangın' filmi gerçekten çok ama çok çarpıcı bir film. İzlemenizi tavsiye ederim.
Bu filmin dışında ise; Hotel Rwanda, Django Unchained, Münih, Bir Zamanlar Anadolu'da, Kirazın Tadı ve Cennetin Rengi filmlerini önerebilirim.
Herkese iyi seyirler! -
@antimülakat izleyin hocam beğeneceksiniz. Ama yine de merak ediyorum yorumunuzu :))
-
@personanongrata o çarpıcı dediğiniz film bana da çarpmıştır, kaç sene önce izledim. 1+1 in cevabının bu filmde matematik hesabını geçersiz kılması fenaydı. Kanım donmustu. Başta sıkılmistim ama gittikçe saran sarmalayan bir film, etkisinde baya kalmıştım, keşke izlemeseydim dedirtti. Gerçekten iyidi.
-
@falanfilan kesinlikle öyle hocam. 'Nereye bağlayacaklar?' acaba diye beklerken birden öyle bir çarpıyor ki hakikaten, insan neye tutunacağını şaşırıyor.
-
@möözun gerçekten özgün güzel bir senaryo olmuş. Daha önce adaletin yerini bulmadığı filmlerde bu adaletsizlikten zarar görenlerin intikamlarını daha başka yollarla aldıkları filmler izlemiştim. Bu tarzda izleyip de etkisinde kaldığım filmlerin başında Adalet Peşinde filmi gelir. Kendine özgü müthiş replikler vardır, Adalet Peşinde filminde. İzlediğimiz bu filmde çok daha başka karışık olaylar yaratılmış. Filmin sonuna kadar her şeyi netleştirmek oldukça zor. İzlediğim bir çok filmde neden sonuç ilişkisinden hareketle olayın tamamını çözmeye çalışırım ve büyük çoğunda da yanılmadan sonuca varırım. Ancak bu filmde adamın gerçekleri itiraf etmeden önce yarattığı hikaye beni neredeyse ikna etmişti. Ayrıca filmin başında yaşananları kızın şekillendirdiği senaryo üzerinden izledikten sonra sonunun bu şekilde olabileceğini anlayabilmek oldukça zor. Yönetmen bizi önce olayın akışına ikna edip, yaşananları bunun üzerinden yorumlamamızı ve algılamamızı sağlayarak filmin sonunu tahmin etmemizi oldukça güçleştirmiş. Keyifle izledim, teşekkür ederim bu öneri için
-
@personanongrata evet bir de o yaşanılan atmosferi baya hissettirdiler. Filmin gidişatı da farklıydı. Bir ileri bir geri. Cidden izlediğim çarpıcı filmlerden. Sonrakiler daha çok polisiye tarzı böyle SeveN gibi filmler şaşırtıyor. Ama en carpani budur heralde.
-
Bu başlıgi çok sevdim, nasip olur da bir gün işim olursa önce kendi listelediklerimi izleyip sonra bu başlıktaki tavsiyeleri okuyup bana hitap edenleri izleyeceğim. Lütfen kaliteli filmleri izleyip kendinize saklamayın. Değerli yorumlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler.
-
@antimülakat izlediğinize değmiş o halde sevindim beğendiğinize ben de olayın ilk şekilde olduğuna çok inanmıştım. Bahsettiğiniz filmi de en yakın zamanda ben bakıcam.
-
The Hateful Eight
-
THE SHINING
muhakkak izleyin derim çünkü sinemacılığın köşe taşıdır. Pek çok bilin kurgu ve gerilim filminin fikir babasıdır.
Hatta meşhur silent hill oyununun da bu filmden esinlendiği söylenir. -
Jack nicholson diyince "guguk kuşu" filmini de atlamamak gerekiyor o da ayrı bir başyapıt
-
Yerli komedi filmlerini seven yok mu hiç?
-
@möözun merak ettim filmi.
@Antimülakat
Changeling(Sahtekar) Angelina Jolie'nin,
Prisoners (Tutsak) Hugh Jackman'ın çırpınışlarını,
İ Spit on Your Grave (Mezarına Tüküreceğim) (+18 )bir kadının intikamını konu edinen rahatsız edici bir film.
Bunlar aile, adalet, intikam dendiğinde aklıma gelenler Adaletin Peşinde'nin yanında geride kalabilir ama vakit ayırmaya değerdir, tavsiye edilir.