FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
'Muhasebeci' ben afflek filmi. Oyunculuğu hakketen güzel ,senaryo akıcı ve filmin hiç bitmesini istemeyip daha da gizemli olmasını istiyor insan fakat konuyu ve mekanı dar tutup filmi bitirmişler.
-
@Fişek-MORGEN buna da ben bir bakayım duymuştum ama izlememiştim, sanırım izleme vakti geldi.
-
Zeki Demirkubuz-Masumiyet ,daha önce yazıldı mı bilmiyorum , Türk sinemasının en iyilerilerindendir.
-
MALUM SINAVLAR DA BİTTİĞİNE GÖRE ARTIK ŞÖYLE BENİ YATAKTAN ÇIKARMADAN HUNHARCA İZLENECEK DİZİLERE İHTİYACIM VAR.
game of throness tarzı vikings tarzı savaşlı vurdulu kırdılı dizi önerileri hoşuma gider..NOT: ACİL DURUM HER AN SINAV AÇILABİLİR HEMEN BAŞLAMAM LAZIM
-
@totti http://forum.tercihiniyap.net/topic/779/yabancı-dizi-önerileri/41
burda aradığınızı bulursunuz belki hocam -
Hint Filmi sevenler,özellikle benim gibi AAMIR KHAN filmlerini izlemekten keyif alanlar icin son izledigim filmden bahsetmek istiyorum.
Filmin adi"PK"
Basrolde Aamir Khan rol aliyor.
Konusu: Farkında olmadığımız önyargılarımızın, sorgusuz sualsiz kabul ettiğimiz dogmatik düşüncelerin, din kavramının, batıl inanclarin, dini kendi amaçları için kullanan insanların en masumane ve ironik bakış açısıyla eleştirilmesi diyebiliriz.
Film guldururken dusunduruyo ve ozellikle sonu cok etkileyici bitiyo:)
Sunu da eklemeliyim ki konuyu hicbi dini inanca hakaret etmeden zekice islemis.Siddetle tavsiye ederim:)
-
@totti hocam ben de geçenlerde Turn diye bir diziye rastladım. ABD'nin kuruluş tarihini anlatıyor. Şu anlık gayet güzel gidiyor. Dizinin tam adı Turn:Washington Spies
-
Arkadaş PK filmini önermiş. AKhan filmleri sağlamdır. Benim favorilerim Dangal,Ghajini ve Yerdeki yıldızlar her çocuk özeldir.Sanırım bütün filmlerini izledim sadece Lagan filmi sıktı beni.
-
Eski bir bollywood tutkunu olarak bence Amir Khan ın en izlenesi filmlerinden biri de Talaash. Öyle danslı eğlenceli hint filmlerinden biraz farklı.
-
İspanyol yapımları çok kaliteli oluyor Contratiempo ve Relatos salvajes kesin izlenmeli.
Kuzey ülkeleri yapımları da Dram'ı güzel işliyorlar. Jagten ve En man som heter Ove tavsiyem. -
the thing (1992)
smilla's sense of snow -
far from men cezayirin bağımsızlık mücadelesi döneminden bir hikaye
-
arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bu akşam çöküş isimli filmi izlemeye karar verdim. Deneyimimi paylaşcam burdan
-
gizem filmlerini seviyorsaniz CESET i izleyin arkadaşlar
-
**11.22.63 isimli diziyi muhakkak izlemelisiniz ... **
-
Cok skıldim bunaldim arkadaslar Degisik bi film tavsiyesi verin
-
@Manifalitikoos hocam drishyam isimli bi hint filmi izlemiştim ve baya beğenmiştim. Böyle müzikli danslı hint filmlerinden değil. Gerilim filmi. Bi bakın belki beğenirsiniz.
-
@bombiksmori 163 dkymis Ama izlicem Umarim skntima iyi gelir ayrica dram mi?
-
@Manifalitikoos
"Contratiempo" -
@möözun filmin yorumlarina baktim herkes etkileyiciydi demis gizem gerilim filmleri tam sevdigim tarz bunu arada kacirmisim listeme yazdim. Tesekkurler.