FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
@hayatım-sınav Organize işler, Vizontele, Propaganda, Yahşi Batı türk komedi filmleri deyince listede yer almalı diye düşünüyorum. Bir de Kolpacino serisinde bazı sahneler beni baya güldürür.
-
@antimülakat Aklıma ilk gelenleri saymıştım aslında. Tabi liste uzatılabilir, şunları da ekleyebilirim: Eyvah Eyvah, Neredesin Firuze, Kocan Kadar Konuş, komedi denir mi bilmiyorum ama Vaviyen de iyiydi.
-
Beklemek zor arkadaslar zaman gecirmek icin film izleyim diyorum ilginc film tavsiyeleri bekliyorum:)
-
son dönemde izlediğim ve tavsiye ettiğim filmler;
the invisible guest
the split
the grey -
@nameless hocam gayet güzel filmmiş teşekkürler
-
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
Küçük Prens
-
Hayat güzeldir.
-
inception
incendies
zindan adası -
Makas Eller ve Modern Zamanlar seyrettiğim son iki film.
Makas Eller de Johnny Depp var bi mucitin tamamlanmamış icadı olarak insanların dünyasına adım atıyor. Masum bi çocuk gibi.
Modern Zamanlar ise Charlie Chaplin filmi. Sanayinin insanı nasıl metalaştırdığını anlatan sistem eleştirisi filmi. Chaplin ve öksüz yetim sevgilisi işsizlik ve yoksullukla mücadele ederler. -
Savaş temalı film sevenlere özellikle 2. Dünya savaşını anlatan furry schindlerin listesi er ryan ı kurtarmak piyanist kapıdaki düşman war horse hayat güzeldir soysuzlar çetesi enigma operasyon walkyrie ve çizgili pijamalı çocuğu öneririm
-
@siyasallı liste gayet iyi. İzlemediklerimi listeden bakayım.
-
geçmişe yolculuk -2016 ( kore filmi )
-
Rocky serisi.
-
@antimülakat izleyin hocam hepsi güzel filmler pişman olmazsınız
-
Cannibal Holocaust
-
Sonsuz Aşk mükemmel bir film..
-
Ivan's Childhood muhteşem film. Tarkovsky ile ilk buluşmamız. 2. Dünya Savaşının içinde ailesini kaybetmiş 12 yaşında bi çocuk ivan. İntikam istiyor...
-
nuri bilge ceylan kış uykusu
-
The Villainess son zamanların en iyi aksiyon filmi bence bayağıda sürükleyici.Otarz sevenler izleyebilir kesinlikle pişman olmazlar