FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Geçenlerde televizyonda Cingöz Recai filmine denk geldim. Kenan İmirzalıoğlu ve Haluk Bilginer'i görünce izleyeyim dedim. Çok fazla ne filmmiş bee demiyecekler için izlenebilir bir öneri. Bir akşam bir şeyler izleyeyim diyenler için tavsiye ederim.
-
Biraz geç olmakla birlikte takip ediyoruz filmleri. Aile Arasında bir Türk filmi var. Engin Günaydın ve Demet Evgar başrollerinde böyle bir akşam, bağlayın televizyona laptop'ı açın aile boyu keyifle seyredin. Eğlenceli, komik ve çok tatlı bir hikaye anlatıyor. Oyuncu kadrosu sadece ekranda dursa, o bile yeter.
-
Bu ara pek tavsiye gelmiyor. Ben bari izlediğim bir kaç filmden bahsedeyim.
Kasımda Aşk Başkadır. Zamanın anlam ve önemini fazlasıyla kucaklayan bir film. İlk fırsatta izlemelisiniz.
Gözlerindeki Sır. Filmi sonuna kadar izledim. Başrollerdeki isimler inanılmaz güzel oyunculuk sergiliyor. Ama sonunda çok enteresan bir şey gerçekleşmiyor, o niyetle izlemiştim filmi. İzlenebilir kıvamda ama mükemmel değil.
Fırtına Anı. Sonuna kadar izlenebilir bir film. Olay örgüsü oldukça iyi kurgulanmış. Yaklaşık iki saatinizi ayırabileceğiniz bir film diyebilirim.
-
Into the wild (özgürlük yolu) izlediğimde tesirinden kurtulamadığım bir filmdi. Özellikle tekdüze yaşamımı sorguladigim bir esnada izlemem bunda etkili olmuştur sanırım. Her şeyi bırakıp gitme isteği hicbir şeye sahip olmasa dahi insanın içerisinde oluyor ne garip.. Belki ait olduğumuz yere..
Hülasa şöyle bir film. Keyifli izlemeler aynı yolun yolcuları..Özgürlük Yolu modern hayattan sıyrılıp doğa ile iç içe olabilme ve bir adamın nasıl saflık ile temizliğe kavuştuğunu anlatan inanılmaz bir baş yapıttır. Christopher çok önemli Üniversitelerden birini dereceyle bitirmiştir ve aynı zamanda iyide bir atlettir. Okuldan mezun olduktan sonra bir davete katılır ve ailesine yaşamak istediği hayatın böyle bir hayat olmadığını açıkça belirtir. Hayatında hep bir eksiklik hisseden genç adam tüm zenginliğini bir kenara bırakır ve hatta elindeki tüm maddi imkanları bir hayır kurumuna bağışlar. Sahip olduğu eşyalar dahil her şeyi geride bırakan Christopher arkasına bakmadan uzun bir yolculuğa doğru büyük bir adım atar. Alaska’ya kadar varan yolculukta, genç adam hayatında büyük değişiklikler yaratacak bir kaç kişiyle tanışır ve hayatın gerçek anlamıyla birlikte ölümün kaçınılmaz bir son olduğunu en sert haliyle tecrübe edinmek zorunda kalacaktır…
-
Joker filmini uzun zaman sonra izleyebildim. Gerçekten çok etkilendim. Onu Batman'den ayıran tek şeyin yoksul ve fakir bir şekilde hayata tutunma çabası olması çok iyi işlenmiş. Batman serisi genel olarak harikaydı, Joker ile bunu taçlandırmışlar.
-
İleti Kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Başlığı hortlatmanın sakıncası yoksa bir film tavsiyesi vermek istedim. Bazı filmlerde sevdiğim oyuncular olunca açıp izlerim, Zindan Adası filmini de bu yüzden açıp izledim. Leo bey olmasa bilmiyorum bu kadar odaklanıp izleyebilir miydim ama filmin yönetmeni zaten bir şekilde izlettirirdi herhalde. Beyin yakan bir film çözmek için sonuna gelmek bile yetmiyor. En azından ben biraz düşündüm. Tavsiye ederim.
-
Imbd ya da popüler bilindik filmleri yazmaya gerek yok o yüzden bilinmedik kıyıda köşede kalmış ilginç filmlerden bahsetmek gerekirse esrarengiz bulduğum bir film var adı the night train/gece treni esrarengiz gizemli ama kışın ve gece sevgilinizle filan izlemenizi tavsiye ederim puanım 10 üzerinden 7.5 olsun
-
Bende geçenlerde 12 yıllık esaret filmine denk geldim. Zencilerin köle olmaları konusuna çok güzel değinilmiş. Vaktiniz olursa tavsiye ederim.
-
American made
-
American History X ve Umudunu Kaybetme filmleri. Böyle tam kıvamında filmler. Farklı zamanlarda 2 şer saatinizi ayırıp güzel vakit geçirebilirsiniz.
-
1.I am Daniel Blake
2.Incendies
3.Requiem for a dream
4.Spotlight
5.Parasite
6.Sonbahar
7.Kor
8.Ekmek ve Çiçek
9.Kış Uykusu
10.Tabutta Rövasata -
Sakar Şakir , Yüz numarali adam , Tokatçı , Kibar feyzo
-
@Pisagor Sahta Kabadayı nerde
-
@babanınoglukemal Üstad onu sana bıraktım
-
@Pisagor eyv ben eklemiş oldum o zaman
Burası karışacak vaziet alın
-
-
Uçurtmayı Vurmasınlar
Bence mutlaka izlenmesi gereken filmlerden.
Karizmayı çizdirmemek için kasmayın, gözler dolunca salın gitsin. -
@KamuAdayı niye uçmuyor inci ?
Uçar bir gün !