FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
''Bir tümörüm olsa adını Marla koyardım.''
İzlemeyeniniz yoktur umarım.
-
@Phoenix Geçenlerde tekrar izledim, en sevdiğim sahnelerden biri :girl_tone1:
"Mona Lisa bile dağılıyor." -
@kalemiye Tiyatro oyununu çok severdim hocam
-
@Buket-Bukett Tom Hanks güzel oynamıştır da film güzel mi peki?
-
@Phoenix herkes Marla Singer halini yüceltir ben de Bellatrix Lestrange'e hastayım. Erkek egemen Hollywood filmlerinde bir şekilde aradan sıyrılmayı biliyor hep.
-
@vanim Hocam eğer bu bakış açısından bakacaksak Harry Potter'dan önce Şeytan Berberi gelmez mi?
-
@Phoenix Tim Burton'ın Helena için yarattıklarının tadı ayrı haklısınız.
-
Temmuz'da - Fatih Akın
2000 yılı yapımı çok hoş bir yolculuk filminden bahsediyoruz. Fatih Akın'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu film Almanya'dan İstanbul'a uzanan bir yolculuğun hikayesini anlatıyor. Çok eğlenceli olduğunu ve izleyeni gülümsettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca gişe filmlerinden sıkılanlar için inanılmaz bir alternatif sunmuş olduğunu ifade etmeliyim. Meraklısına şiddetle tavsiye ederim.
Filmin için de şöyle de bir güzellik var : https://www.youtube.com/watch?v=m3jD5qbKrYE
-
-
Filmi sinemada izlemiştim. Bu yüzden etkisi muhakkak daha fazla olmuştur. Fakat film gerçekten en mantıklı ''zombi'' ''dünyanın sonu'' filmi olmaya aday olmalı diye düşünmüştüm. Sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Meraklısına tavsiye ederim.
''Çoğu insanın sorunu, bir şey gerçekten olana kadar olabileceğine inanmamaları... ''
World War Z
-
Bu ileti silindi! -
@-Deficit- Ahahaha hocam o gözlükler insanı sinemadan soğutuyor yahu
-
The Departed - Köstebek
Martin Scorsese yönetmenlik koltuğunda oturuyor. ( Bence izlenmesi için yeterli bir neden) 2006 yapımı olan bu film Polis-Mafya mücadelesini karşılıklı içeri sızan iki muhbirin hikayesi üzerinden anlatıyor. Az önce ima yapmadım. Bu sene Türkiye'de ortalığı kasıp kavuran İçerde dizisinin bu filmin uyarlaması olduğunu bilmeniz gerek. ( Bence bu da izlenmesi için yeterli bir neden) Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin müziklerinin altında imzası olan Howard Shore bu filme de inanılmaz katkılar yapmış. Filmin oyuncu kadrosu ise muhteşem. Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, Alec Baldwin, Mark Wahlberg filmin içerisinde yer alıyor.
Meraklısına şiddetle tavsiye ederim. -
@Phoenix FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ içinde söyledi:
@Buket-Bukett Tom Hanks güzel oynamıştır da film güzel mi peki?
15 ocak 2009 da yasana uçak kazasını anlatan güzel bir film en sevdim tavsiye ederim dün de The accountant fiilmini izledim o da gayet güzel tavsiye edilir :))
-
@Buket-Bukett Hocam Tom Hanks ve Nicolas Cage Amerika'da kamu spotu işlevi görüyor. Bizdeki TRT yapımları ile onların filmleri kıyaslanabilir. Yaşanmış olaylar, kahraman Amerika halkı, Büyük Amerika gibi gibi.. O yüzden orjinal işler dışında uzak durmaya çalışıyorum. O yüzden üsteleyerek sordum.
-
''en süper kahraman '' ekip korkunç bir film serisini çekenlerle aynı , bu seferde spiderman filmini alay konusu yapmışlar
-
@Phoenix hey gidinin sawyer'ı
-
@Phoenix Kardeşim Marvel ve Dc filmleri bataklığından bir çıkabilsem sürekli yeni önerilerle geleceğim fakat battığım bu bataklıktan kurtulamıyorum. Ben Captain America : Civil War diyeyim sen de Batman v Superman : Dawn of Justice de .
-
Hangi film? Filme dair bir şeyler söyleyin.
-
Hell or High Water
Perfect Sense (Yeryüzündeki Son Aşk, 2011) ve Starred Up (Yüksek Risk, 2013) gibi filmlerin yönetmeni David Mackenzie yönetmenlik koltuğunda oturuyor. Kara komedi olarak tanımlayabileceğimiz film bu senenin dikkat çeken filmlerinde. ABD kapitalizmini bankalar üzerinden eleştiren Hell or High Water (İki Eli Kanda), iki kardeşin banka soygunlarına odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda ise Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster, Gil Birmingham gibi ünlü isimler yer alıyor. - Meraklısına şiddetle tavsiye ederim. Bu senenin öne çıkan filmlerinden...