FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
@aliveli farketmez
-
@AbuZiTTin hocam ben yerli komedi seviyorum çakallarla dans veya kolpaçino diyorum ben
-
Onları izledim başka varmı
-
@AbuZiTTin osman pazarlama
-
Berbat bir film o küçük esnaf iyi dediler onu açtım bakalım nasıl @aliveli
-
@Liyakat Filmin geneli belki eleştirilebilir ama hayatımda izlediğim en iyi film girişi o filmdeydi.
-
V for Vandetta
Kelebek Etkisi
Anestezi
Apocalypto
Ejder Kapanı
B13İlk akla gelenler : )
-
@AbuZiTTin Bana Masal Anlatma yi izlediniz mi? Sanırım hayatımda en çok güldüğüm film
-
@leyla evet 3 kere izledim çok güzel bir film
-
telefon kulübesi filmi de bence izlenmeli.az masrafla ,az oyuncuyla ve dar bir mekanda çekilebilen en iyi filmlerden biriydi bence.
-
1-American history
2-Mad max
3-PK(bayıldım filme)
4-Forrest Gump
İzlemeyenler mutlaka izlesin
Ayrıca bu ara 20 dakika dizisine başladım, izleyenler bilir diziyi çok başarılı buldum. Başlayın derim derse arta kalan zamanlarda keyifle izlenecek dizi. Tuba büyüküstün buradaki performansı ile emmy ödüllerinde finale kalmıştı.hak etmiş doğrusu. 10 numara 5 yıldız -
http://tercihiniyap.net/pazar-gunlerine-ozel-kultur-sanat-eki-2/
Pazar günlerine özel kültür sanat ekimize göz attınız mı?
-
Dağ 2 çok güzel olmuş. Tam bir hollywood filmi gibi. Tavsiye ederim. Üstelik zorluk ve imkansızlık içinde tsk desteğiyle çekilmiş. Bu anlamda destek de olmak lazım bir biletle.
-
TSK desteği var diye filme gitmek saçma değil mi? Bilet alınca para TSK'ya gitmiyor sonuçta öyle değil mi? Kendi reklamlarını yapsınlar ikna olursam giderim.
-
Dag2 filmi ülke standartlarının üzerine çıkmış nefessiz izlenecek bir film. Dünya çapında diğer filmlere rakip olabilir. Hemen 3 üncü seriyi cekmeliler.
-
Bu ileti silindi! -
Felsefe öğretmeni olmuşsun ama adam olamamışsın hocaaaaaam
Hocam film gerçekten çok kaliteli. Özellikle TSK'ya ve mehmetçiklerimize yeterince yakın olmadığımız bu günlerde biraz hatırlamak iyi gelecektir.
-
Güzel film izleyen yok mu arkadaşlar? Önerisi olan?
-
@Phoenix dün otomatik portakalı izledim ama felsefesini tam anlayamadım
-
@aliveli beğendiniz mi peki hocam?