Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
Arkadaşlar biz bu istenen belgeleri elden vereceğiz değil mi? Şu sgk ile ilgili olanı anlamadım yardım edecek biri var mı
-
Ya da biz belgeleri verince sgk bildirgesini onlar mı hazırlayacak?
-
@hermonie anladığım kadarıyla -nüfus
cüzdanı fotokopisi, diploma ve kesin göreve başlanacak tarih- en geç bu hafta perşembe Takasbank'a iletilmeli çünkü özellikle bu belgeler için en geç 2 iş günü öncesinde diyor. Onun dışındaki belgeler bu hafta tamamlanabilir ama bakalım sağlık raporu vs nasıl olacak yetişecek mi. -
arkadaşlar kabul edilenlerden İstanbul dışından gelecek olan var mı? Varsa konaklama işini nasıl halledeceksiniz?
-
Evet bende onu soracaktım . Takasbankın misafirhanesi falan var mı
-
Bu misafirhane ya da otel işini arayıp soran yok dimi hala? Yoksa arayıp soralım.
-
@mxmcv hocam maalesef yok sehir disindan gelecekler icin
-
Arkadaşlar ben arıyorum açmıyorlar. Lütfen öğrendiklerinizi paylaşabilir misiniz:(
-
@hermonie belgelerimi ne zaman teslim etmem gerektigini sordum cumaya yetiştirebilirseniz guzel olur dedi.saglik raporunu ozel yada devlet farkedermi dedim özellerinki eksik oluyo tam teşekkullu olmuyo dedi devletten cikarin dedi.bu arada istanbulda oturanlar icin arastiran varmi en uygun fiyata ve en hizli sekilde hangi hastane heyet raporu veriyor.
-
Ben sorduğumda özel hastaneden alabileceğim söylendi (farklı branş doktorlarının imzaları olmak kaydıyla) Araştırdığım kadarıyla aynı gün içerisinde veren devlet hastanesi yok. Avrupa yakasında özel ataköy hastanesi aynı gün 75 tl, anadolu yakasında atlas hastanesi (ümraniye)var fiyat 75_100 tl arasında olduğunu düşünüyorum. Devlette haseki hastanesi minimum 2 gün sürüyor ve 200 tl.
-
@mermer_1 Ataköy'ün raporu farklı branş doktorlar mıymış hocam uygunsa kuruma oradan alalım. Ben de Bakırköy'deki İstanbul Eğitim Araştırma ile konuştum onlar da 200 lira dedi. Doktorlar tahlil vs istemezse aynı gün alırsın yoksa cumaya kalır dediler.
-
Bakırköy sadi konak 200 lira istiyor gün içinde veriyor yalnız çarşamba günü kurul olmuyor perşembe günü sabah erkenden giderseniz gün içinde alabilirsiniz. Gitmeden önce ararsanız iyi olur.
-
Birşey sorabilir miyim? Savcılık belgesini nasıl temin edebiliriz? E-devletten adli sicil kaydı alsak yeterli olmaz mı?
-
@atkinson parantez içinde başka birsey belirtmedigi icin bende e devlet uzerinden aldim.ama diger belgeleri nüfus mudurlugunden cikardim.
-
Ataköy hastanesi 5 farklı branş ve bashekim imzalı ulaşım da kolay sirinevler ya da yenibosna metrobus durağında inilerek ulaşılabilir. Sabah 9-12:30 arası muayeneler öğleden sonra 4 te sonuç
-
@mermer_1 ciddi bir fark var özelle devlet hastanesi arasinda 75 tl ye yapanda var 120 yapanda var ama devlet hastaneleri 200.O zaman aldigimiz ozelde sormak lazim bir farki varmi devlettekinden eksik bi brans vs yoksa neden fazla para verelim ki.
-
Yakın zamanda devletten aldım 6 branş var (dahiliye, genel cerrahi, kbb, ortopedi, göz, psikiyatri) dahiliyede kurul raporu alacaklardan tahlil vs istemiyorlar tum branslar maalesef sadece bir sorununuz var mi ? Hayır cevabiyla biten sadece sıralarda uzun zaman beklemeyle gecen bir surec. O yuzden özel hastane daha mantikli bu konuda sanırım genel cerrahi dışında diger tum birimler var atakoyde
-
Arkadaşlar o zaman 21 i mi başlangıç? Birde maille atmam gereken bi belge var mı??
-
@hermonie resim ve kimlik fotokopisi ayrıca mail olarak da isteniyor
-
21 başlangıç? 14-15 i değil miydi bir iki gün sarkabilir demişlerdi o kadar.