Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
teklif maili alanlar yazabilir mi? kaç kişi alıyorlar öğrenmiş oluruz anlaşılan liste falan yayınlamayacaklar
-
@paradigma83 sanırım sonra geldi hocam.
Şimdi de arandım zaten. Önce mail kısa süre sonra aranma gerçekleşiyor sanırım. -
bana da 14.40 ta mail geldi iç sistemler için , aynı anda da arandım mail geldi mi kontrol edin diye. pazartesi akşama kadar dönüş yapın dendi.
-
@huzuri peki teşekkür ederim beklemeye devam o zmn. Tebrik ederim sizi.
-
3 kişi oldu şimdilik yok mu arttıran ?
-
Bana da o saatte mail geldi
-
@gerha arkadşlar bende arandim uzman yardimciligi icin.kazanan arkadslari tebrik ediyorum.darısı diger arkadaslarinda basina
-
sizlerden sonra kimseye envanter maili gitmedi en azından buraya yazan olmadı bana geldi diye yani elenmemişsinizdir . henüz teklif maili gelmeyenlere gün içinde gelir diye düşünüyorum zaten bu hafta bitireceklermiş süreci
-
Bana da geldi oryantasyon sonrası belirlenecektir diye.
-
@mermer_1 size envanter maili gelmiş miydi daha önce
-
Evet gelmişti
-
Yaklasık 2 saat önce banada mail ve arama ile dönüş yaptılar. Sonuç olumlu. Herkes için hayırlı olsun.
-
6 kişi oldu
-
demek ki herkese aynı zamanlarda mail gitmiş arkadaşlar, bi ihtimal kendimize yedek listede yer bulabiliriz artık.
-
@mxmcv 6 kişi değildir hocam ya gelir bekli gün içinde bekleyin
-
Arkadaşlar istanbul dışından geleceklere bu sorum, nasıl geldi ücret size? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Ben biraz hayal kırıklığı yaşadım. -
Ben de biraz hayal kırıklığına uğradım. Yan gelirlerini de öğrensek daha iyi olurdu
-
@gerha banada olumlu mail geldi
-
evet bana da olumlu dönüş yapıldı arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar ben de arandım, mail de geldi.