Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@xoxo ne kadar dusuk rakam yazabilir misin?
-
@brifing net 5000 altı prim dil tazminatı falan da yokmuş borsa için bana düşük geldi
-
Ben zaten takas'ın uzmanlığı için 4000'den fazla vereceklerini düşünmüyorum. Bankaların uzmanlıklarıyla yakın olur tahminen çok bi oynama olmaz. Öyle 5 binler falan beklemeyelim zaten.
-
Evet maalesef çok düşük rakamlar. Ben de öyle duymuştum...
-
@xoxo 4500-4800 arasiysa yeni baslayan bi uz.yrd icin iyi maas.
-
Arkadaşlar dün özel bir firmada mülakatım vardı yk başkanı eskiden borsa yk imiş. Bana takasbank ın çokta uygun olmadığını borsanın ise yönetime bağlı olarak işleyişin sürekli değiştiğini eğer eskisi gibi ise çalışmanın faydası olacağını yoksa çok farklı olmayacağını söyledi. Bu yüzden fazla beklentiye girmemek lazım.
-
@oguzhan24 aynen borsanın şu anki halinden kimse memnun değil
-
@xoxo ya benim asıl derdim üst kurullar ancak hala süreç belli olmadı onlarda da o yüzden takasbank için kovalıyorum. Daha hızlı belli olur girerim diye düşünmüştüm ama herhalde aynı anda olacak gibi. Hatta dün görüştüğüm firma orta ölçekli ama iyi bir firma orası takasbank yerine daha mantıklı gelmişti şartları da iyi eğer olumlu dönerlerse takasbank arayıp söylerim zaten. Çünkü bu bekleme saçmalığından sıkıldım 2,3 ay soruşturma vs olmaz şaka gibi SPK da daha mülakat yapılmadı. Bazı kurumlar 8 ay beklediler. Çok üzücü hakikaten.
-
@oguzhan24 benim de hevesimi kırdı bu bekleme süresi borsada da ekim 2016'da sınav oldu mülakat sonuçları daha yeni açıklandı siz düşünün artık
-
@xoxo borsaya ayrıca kızdım zaten bana olumsuz döndüler. Yanlış anlamayın cv olarak tecrübe dışında herşey vardı referans olarak hocam borsa başkanı ile arkadaş yazdım hani çağrısınlar sınavı zaten ben veririm diye. Cv den olumsuz döndüler. Çok şaşırdım hatta takasbank mülakatında sordular neden borsa girmedin diye söyleyince olumsuz döndüler şaşırdılar.
-
Benim buradaki isyanım bu bekleme yüzünden işe başlayamıyorum hiçbir yerde. Hep önüme çıkıyor yarın bu adam üst kurul çağırırsa gider diye. Eyvallah ta ya çıkmazsa bildiğin 2 yıl çöpe atacağım ve kimse işe almıyor ne yapacağım o zaman. Yorgan mı yiyelim Şakası bir yana ben ikinci kez beklememek için kpss ye girmedim bu sene birde tecrübe yok denecek kadar az çünkü kimse işe staja dahi almıyor ne yapacağım hakikaten. Mezun olalı 2 yıl geçti. İronik tarafı ise 2016 sınavında 1.lik dahil ilk 10 da bir sürü derece var sadece ileride toruna yeğenlere anlatmalık
-
@oguzhan24 orda sınava neye göre çağırdılar anlamış değilim benim de tecrübesi, dili olan iyi okullardan mezun bir çok arkadaşıma red cevabı verdiler biz de çok şaşırmıştık. Valla çok değişik işler hayırlısı artık
-
@xoxo amin.
-
Arkadaşlar siz iyi misiniz?? Bunları özelden konuşabilirsiniz, insanların umudunu kırmaya hakkınız yok. Üstelik benim konuştuğum belli yerlere gelmiş insanlar buranın güzel bir kurum olduğunu söyledi . Manipülasyon yapmayalım .
-
@hermonie manipülasyon yapmıyorum dün duyduğumu söylüyorum söyleyen kişi borsa eski yk üyesi. Bu yüzden yazdım beklenti olarak çok üst düzey umutlarla girip sonra kimse üzülmesin daha önce farklı yerdede aynı şeyleri yazmıştım. İnsanlar ciddi üzüntü yaşıyorlar sonra kimseyi manipüle etmek gibi derdim yok sadece sorulan mesele üzerine görüşümü ve duyduğumu aktardım. Böyle yapmayın.
-
@hermonie ne konuda manipülasyon yapacağız pardon???? kurum hakkında kariyer olanakları vs. hakkında zaten doğru düzgün kimse bir şey bilmiyor biz de iyi kötü öğrendiğimiz şeyler yaralı olur diye paylaşıyoruz burada
-
arkadaşlar zaten maaş ve iş tatmini arasındaki dengeyi işe başlamadan bilemeyiz. ha ama maaş konusunda çok takıntılı arkadaşlar olabilir,normaldir. istanbul şartlarında evi olmayan kirada yaşayacak birisi için tabii ki de ay sonunu düşündürecek maaşlara sahip çoğu kurum. ama unutmayalım ki Türkiye şartlarında elinizi atsanız iibfliye çarparken üstelik sgk denetmeni olmuş arkadaşım istanbulda 3800 maaş alırken bu tür şeylerden ziyade gelecek adına beklentilerimizi herkesin kendi imkanları içinde bu tür durumları değerlendirmesi gerekir. Bunlar dediğim gibi herkese göre değişen subjektif olaylardır. Hepimiz için bir an önce hayırlı sonuçlar olsun inş.
-
Vallaha o kadardır işsizim ki beni oraya alsınlar 3.500 maaş versinler takasbankın camlarını yalarım. Varsa daha iyi şansınız torpiliniz gidin. Bizim gibi garibanların önünü kapatmayın.
-
@comeraden12 bu kurumun vereceği de o zaten hocam sonra beğenmeyecekler reddedecekler olan yine bize olacak. Mesela önceki alımlardan birinde müfettişlik için yedek belirlememişler teklif götürdükleri de beğenmemiş reddetmiş bi daha ilana çıkmış kurum. İnşallah biz de boşuna kürek çekmiyoruzdur.
-
@mxmcv arayıp kurumu söyledek mi ki