Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@Nolmuyor arkadaslar banada mail gelmıs sınav ayın 3 unde dıye ama ne ısımım var ne gırıs belgesı sızede mı oyle
-
@elahmet evet hocam
-
Kaç kişi alınacak bilen var mı?
-
@appointment 8-10 arası fazla olursa sürpriz olur.
-
Bilgi almak için kurumu aradım. Ne maaş ne özlük hakları ne de alınacak kisi sayisi ile ilgili bilgi vermiyoruz kesinlikle dediler. Bana biraz garip geldi açıkçası bilgi vermemeleri hoş değil
-
@appointment maalesef hocam bu tarz kurumlar(özerk) hep böyle 0 şeffaflık ilkesi üzerine çalışmaya and içmişler. bkz. thy , borsa istanbul.
-
Arkadaşlar maaşları konusunda yükselerek artan bir durum olduğunu biliyorum. Banka söz konusu olunca diğer değişkenler sabit olmuyor, ben bir 5 yıl sonrası için buradaki maaşın, diğer banka müfettişliklerine denk seviyelerde olduğunu biliyorum. 6-8 binler görülür.
-
@Antimülakat 2014teki alımda mülakatı geçen birisi maaş konusunda beklediğimi bulamadım o yüzden girmedim demiş hocam. bu 5 yıl sonrası farkı hiç kapanmayacak olabilir mi
-
@brifing sanmıyorum hocam başlangıç maaşı da çok düşük değildir. Başka bir beklentisi vardır o arkadaşın, merkez uzmanlık gibi.
-
Alan sınavının kolay olduğunu düşünüyorum. Görevli mülakatların bir ay içinde yapılacağını söyledi. Herkes için hayırlısı olsun
-
Aynen alanda, genel yetenekte kolaydi sure sikintisi yasatmadi. genel yetenek gecmis yillarda hep 60 soru 30dk fln demislerdi. Ama 30 soru 30 dakikaydi. Giren kisi sayisi 200 civaridir. Gelmeyen varsa daha dusebilir. 15 gun icinde aciklanacagini soyledi siniftaki yetkili bi bey. Herkes icin hayirlisi olsun.
-
merhaba arkadaşlar. sorular bana kpss gibi geldi herşeyden sormuşlar neredeyse. bu biraz garibime gitti. Bir de ben süre sıkıntısı yaşadım genel yetenekte. tek yaşayan ben miyim?
-
Genel yetenek kısmı arkadaşların dediği gibi 30 soru 30 dakika idi. Tam konsantrasyon ile tamamlanabiliyordu, ama hızlar yine de yarışacak bence bu bölümde. Alan sınavı ise 120 soru 150 dk idi. 20 genel iktisat, 20 işletme, 20 para-banka, 20 hukuk, 20 maliye, 20 muhasebe şeklinde.
Zor bir sınav değildi ,ama 110 vs de yapamam şahsen.
Kaç kişinin alınacağını bilmediğim bir sınav için vmy sınavından vazgeçtim , umarım herkes için hayırlısı olur... -
bilene kolay bilmeyene zordu bütün konulardan sormuşlar neredeyse tamamen bilgi isteyen sorulardı bana zor geldi açıkçası ilk bölümü de yetiştiremedim ama ilk bölümüm pek önemli olacağını sanmıyorum önemli olan alan kısmı bakalım kaç kişiyi çağıracaklar
-
Genel olarak sınava giren profil çalışan mıydı yoksa KPSS ye hazırlanan grup muydu sizce? Bir de banka personel alımlarında nelere dikkat ediyor nasıl bir değerlendirme yapıyor bilen var mı?
-
Valla benim sahit oldugum bir iki kisinin konusmasi halkbankta uzm. Yrd. Olan kisiler vardi. Hatta burasi neden fln die konusuyorlardi. Genel olarak girenler calisanlar gibi geldi ama ben gibi yeni kpssye girmis kisilerde vardir illaki.
-
@belki benim girdiğim sınıfta genelde yeni kpssye girinler var gibiydi ama dışarıda beklerken çalışan olduğunu tahmin ettiğim kişiler de gördüm
-
bu arada takasbankın sadece kazananlara mail attığını okudum memurlar.nette liste yayınlamıyorlarmış sanırım. yine öyle yaparlarsa kazandığına dair mail alan olursa buraya yazabilir mi en azından açıklandığını anlarız
-
@duygu123asd aynen mail alan olursa yazsın. sanırım önümüzdeki hafta içinde dönerler diye tahmin ediyorum. çünkü bayram öncesi bitircekler gibi bişi demişlerdi.
-
Arkadaşlar ben perşembe ya da cuma dönüş bekliyorum açıkçası, zira önceki alımda 5.gün açıklanmış.