Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@unavailable teşekkür ediyorum. Peki bunların bir son tarihi var mı?
-
@hermonie bisey degilBugün aradigimda cumaya kadar evraklarinizi getirebilirseniz iyi olur dedi hani girisinizi yapariz seklinde konustu hem eksik bise varmi kontrol etmis oliruz dedi.bende illa son gun bu cuma diye anlamadim zaten esnek bu noktada ole olsaydi bize şu tarihe kadar postayla yada elden iletin derdiler bence.Birde egitim ne zaman basliyacagini sordum o konu hakkinda calismalri yapiyoruz henuz net bise yok biz sizi haberdar edecegiz dedi.
-
Ben şehir dışından geleceğim için sanırım kesin tarihte getirebilirim. Ama ben aradığımda eğitimin ilk günü de verseniz olur demişlerdi dediğiniz gibi esnekler o konuda .
-
İçimde bazı zamanlar çok büyük huzursuzluk oluyor arkadaşlar kurumla ilgili güzel şey ler duydukça paylaşın lütfen . Umarım hepimiz için hayırlı olur
-
eğitim başlangıç tarihi 21 veya 22 ağustos.
acaba teklifi reddedenler filan mı oldu da ileri aldılar? -
@kskksk olabilir yedeklere teklif götürmek için yapmış olabilirler. Keşke ertelenmeseydi ona göre ayarlamıştık kendimizi ne güzel.
-
@kskksk nerden ögrendiniz hocam,ik'yla mı konustunuz benım haberim yokta
-
@dilek evet. 21 veya 22 ağustosta başlamayı düşünüyoruz dediler. Fakat kesin olarak bir zaman söylemediler.
-
Arkadaşlar belgelerini teslim eden var mı.Ne zaman vermeyi düşünuyorsunuz.
-
@unavailable ben yarına tamamlayıp teslim etmeyi düşünüyorum hocam. Bu arada arkadaşlar sonradan (yani bu hafta) teklif alan olduysa yazarsa sevinirim. Teklifi reddedenlerin yerine yeni teklifler gitmiş mi gidecek mi öğrenmiş oluruz.
-
Arkadaşlar işe başladığımız gün teslim etsek bir sorun olur mu?
-
Daha önce bir işte çalışmayan arkadaşlar işkur kayıt belgesi nasıl bir şey ?
-
@hermonie bir işkur şubesine giderek kayıt olmak istiyorum diyorsunuz ve sadece kimlikle 5-10 dk'ya kaydınız yapılıp form da size teslim ediliyor. Basit bir işlem yani.
-
Arkadaşlar merhaba, ben bugün evraklarımı teslim ettim. Mülakattaki gibi gayet sıcakkanlılardı. Reddeden var mı diye sordum teklifi ama söylemediler 21 inde eğitim başlayacakmış onu söylediler.
-
Arkadslar ben de bugün evraklarimi teslim ettim.Mailleri takip edin ordan biz size gelişmeleri haber verecegiz dedilerarkadaşin dedigi gibi gercekten yine çok samimiydiler
-
Şehir dışından gelecek arkadaşlar nerde kalmayı düşünüyorsunuz? Fikir verseniz
-
@hermonie arkadaşlar naçizane tavsiyem hazır oryantasyon tarihi de belli olmuşken bir an önce kalacak yer meselesini halletmeniz. Çünkü tercihler de açıklandı ve malum yakın zamanda bir öğrenci akını olacak İstanbul'a. Dolayısıyla evler, pansiyonlar, yurtlar tıkabasa dolacak. İlk başta doğrudan eve çıkmak biraz külfetli olabilir ancak tavsiyem bu haftadan en azından bir pansiyon ayarlamanız. Birkaç hafta akrabada vs idare ederim derseniz sonradan biraz geç olabilir.
-
@mxmcv hocam sorumu mazur görmezseniz borsa yerleşkesine yakın, eli yüzü biraz düzgün bir pansiyonun günlük ücreti ortalama ne kadardır? istanbulu bilmediğimden soruyorum aydınlatırsanız sevinirim
-
@kskksk maalesef hiçbir fikrim yok. Ben pansiyon, apart vs. uğraşmadan bir iki hafta içinde hemen bir ev ayarlama düşüncesinde olduğum için hiç bakmadım fiyatlarına.
edit: airbnb'den baktım şimdi kişisel odalar günlük 40-50 liralara var Levent'te. Siz de başka lokasyonlara ya da kendi ihtiyacınıza göre başka yerlere bakabilirsiniz ama ortalama bu civardadır tahminimce.
-
@mxmcv teşekkür ederim. şimdi bakmaya başladım bu civarda fiyatlar.