Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@kafkas ben de arıyorum ama geçen haftadan beri açan yok maalesef
-
Arkadaşlar merhaba, ben şimdi ik ile görüştüm. Yönetimden haber bekliyoruz Bu hafta içinde açıklayabiliriz dedi. Hiç ikinci mülakat falan söz konusu olmadı.
-
Arkadaslar beni tekrr aradilar diyen arkadasi ciddiye almayin oyle bisey olsaydi 100 kisi cagirdilar birileri daha yazrdi heralde. bosverin durduk yere heycanlandik beklyelim sadece
Zaten cabuk aciklanicak rahat olun bosverin onu -
-
Bende ik ile görüştüm biraz önce özel firmadan teklif alabilirim vs dedim bana da yarın tekrar arayın dediler onun dışında şuan son değerlendirme kısmı olduğu açıklanacağı söylendi. Bence de çok dikkate almayın arkadaşı
-
@oguzhan24 o zaman yarın açıklanma ihtimali var mı demek bu?
-
@brifing bilemiyorum ama onu demesinin sebebi bu konuda bilgi verecek kişinin kendisi olmaması olabilir. Çünkü bu numarada hep bir bey çıkıyordu ilk defa bayan ile görüştüm kendisinin yerine bayan vekaleten bakıyorsa o yüzden yarın arayın demiş olabilir. Ama soruşturma olmaz ise daha önce aradığımda ağustos 2.haftaya kadar sürebilir denmişti. Sallama tarih değilse bu hafta olmadı em geç haftaya belli olur.
-
Arkadaşlar bugün bi dönüş alan olursa lütfen yazsın
-
arkadaşlar mail olarak kişilik envanteri doldurulmasi gereken mail alan oldu mu takasbanktan. Bana yollamişlar ve az önce aramişlar ama duymadim geri ariyorum meşgul. acaba açiklandimi sonuçlar?
-
@kafkas aynen hocam bana da geldi envanter.
-
açıklandı mı?
-
@duygu123asd sitede duyuru yok. Kazandığıma dair mail ya da telefon da almadım. Sadece kişilik envanteri geldi maille.
-
başka mail alan var mı arkadaşlar ?
-
@mxmcv yeni mi geldi mail hocam ?
-
bana da gelmedi mail, arama vs.
-
Banada geldi
-
@hermonie ne zaman aldınız hocam?
-
@duygu123asd yaklaşık 1 saat önce geldi.
-
Telefonla aradilar. Olumlu yada olumsuz bir sonuç söylemediler.Sadece envanteri doldurmam gerektiği ve bundan sonra kisa sürede olumlu ve olumsuz dönüş yapacaklarini söylediler. Sadece şuana kadar olan sonuç olumlu dediler.Yani mülakati geçmiş oluyor sanirim bu envanter maili alanlar.
-
@kafkas olumlu dönüşlerin hepsi bitmiş mi beklemeyelim mi artık yani ? offff