Düzce Guy Yazacaklar
-
Düzce yazacaklar!!!!
-
@volkan2053 yok abi bi sen varsın
-
@davetsiz Aynen öle görünüyor:)
-
bir ihtimal yazabilirim 77.78 le arkadaşim da 76.50 ile yazacak
-
@GUY1478 hayırlısı olsun cümlemiz hakkında
-
@volkan2053 ben de diyorum neden bu düzce başlığı açılmıyor.
-
Kuytuda kaldı, Istanbul, Kocaeli ve Sakarya olunca listede. Bakalım kaçla kapatacak?
-
Tercih edecek arkadaşlar puanı ile beraber bu başlık altında yazsalardı az çok bi fikrimiz oluşurdu
Tabiki doğru bi şekilde manipülasyon yapmayarak...
Gerçi manipülasyon yapacak bi tarafı da yok da
Alt tarafı 10 kişi alıyor
Çevresindeki iller düzceye göre fazlaca alım yapıyor zaten -
@atiye_4781 İlk olarak ben başlim.Devamı gelir İnşaAllah
Ben 76.08 ile Düzceyi yazdım -
Düzce kaça düşer acaba tahmini olan varmı
-
Az sayıda alacak diye düşer diye düşünmek sürü psikolojisi arkadaşlar. Bakın Yalova Kırıkkale geçmiş senelerde 10 kişi almış 80 puana yakın kapatmış dikkat edin. Afyona yakın iller çok fazla var düşer ümidiyle yazanlar da olunca 79 u görebilir. Ben Ardahan yazacağım ama doğuda olduğu için gelebilir Afyon ve Düzce ise çok fazla güzel illere yakın tercih edilebilir iyi karar verin.
-
@guycu355 Bunu herkes biliyor ve farkında arkadaşım merak etme sen!!!
Burayı yazmış olmalısın ki herhalde bi ihtimal
Bu kadar uzunca şeyler yazmışsın
Kimse ne olacağını bilemez
Tamamıyla kısmet
Ben farklı şeyler yazdım herkes puanını yazar da bi fikrimiz oluşur düşüncesiyle fakat milletin çoğu ince hesaplar derdinde malesef -
@volkan2053 kardeşim bilen bilir ben puan bandı tahminiyle hocanın tahminleri doğrultusunda mesaj atanlara yardımcı oldum benim yazdığım il Ardahan. Şüphen varsa başvurumun ekran görüntüsünü atarım o kadar diyim. Kötü niyetli değilim
-
@guycu355 Sıkıntı yok o zaman kardeşim
Allah yardımcın olsun
Kaç puanla Ardahan ı yazdın? -
Ben bu yıl Düzce nin en düşük kapatacağıni düşünüyorum
-
@Nles herkes böyle düşününce düzce düşük kapatmaz çünkü az alan yer düşük olacak inancı var
-
Düzce için her sonuca açığım. Düşük puan bandı (73-75), Orta puan bandı (75-77) ve Yüksek puan bandı (77-80) arasında da kapatabilir. Merak ettiğim illerden
-
Doguda okadar il varken en dusuk duzce kapatacak demek cok garip.
-
Bu baslik benim son haftami stresle gecirmeme vesile oldu. Dusuk kapayacak diye algi oldugu icin baya bir korktum. Simdide beklemedeyim, kimler yazdi?
-
Artık rahatça konuşabiliriz, Allah utandırmasın.