@sssld 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
ekirdağ ne durumdadır sizce
tekirdağı 77.78 ile yazmayı düşünüyorum
@sssld 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
ekirdağ ne durumdadır sizce
tekirdağı 77.78 ile yazmayı düşünüyorum
etrafında 850 kişilik istanbul 100 kişilik bursa kocaeli sakarya alımları varken 79 80 le kapayacağını sanmıyorum
Arkadaşlar 77.78 ile istanbul ve kocaeli arasında kaldım ne yapsam
bir ihtimal yazabilirim 77.78 le arkadaşim da 76.50 ile yazacak
@hulyayasar 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
cam ins hakknzda hayrlisi olsn öncelikle gecen sene ayni durumda puanm kritikti insan ne yapacağıni bilmiyor sağ dan soldan umutedinyor Rabbim yardmcnz olsun. Puannz iyi çoğu il gelecktr ins ama yerinde bi tercih yapmanz lazm bunun icin sosyal medya da insanlar Faklı duygularla sizi yönlendirebilir o yüzden cok itibar etmeyin bence en güzeli sistemi güzel bir sekilde ailenize anlatn fikirlerni isteyin yasadklari sehir riskli ise sinava giremeyecegnzden bahsedin onlar sizin icin en temz en saf duygularıyla cvp vereceklerdir . Eger gecn sene babamn dediğini dinleseydm belki de bu sene en çok istedgm yer antalya da olablrdm nasip kısmet. Nacizane tavsiyem tercih işini kalbinizde bitirin hic olmazsa 27sine kadar vr çalışmaya başlayn ins sıralamaya girersenz (ki inanıyorum) aşmamz gereken bir sinav var asil odaklanilmasi gereken o. Kalbinizi beyninizi boşaltın ve tam anlamyla sadece çalışn olacaktr; )
teşekkür ederim kardeşim, allah hepimizin yardımcısı olsun
@guyguy123 aynı soruyu kendime sorup duruyorum 77.78 le
arkadaşlar 77.78 le tekirdağ kocaeli sakarya dan hangisi olur
etrafında 850 kişilik istanbul 100 kişilik bursa kocaeli sakarya alımları varken 79 80 le kapayacağını sanmıyorum