KOCAELİ GUY
-
@davetsiz yok artık ya
-
@davetsiz sen gel memlekete başkan bırak körfezi
-
:)) geleyim dimi
-
@sssld KOCAELİ GUY içinde söyledi:
@davetsiz yok artık ya
baskann niye böyle tepki verdin sebebini merak ettim kesin gelir mi diyorsun
-
@davetsiz kesinlikten ötürü değil tepkim sanki taban buan 80den başlıyo hissi yarattın anlayamdım o yüzdeen
-
..........
-
@sssld KOCAELİ GUY içinde söyledi:
@davetsiz kesinlikten ötürü değil tepkim sanki taban buan 80den başlıyo hissi yarattın anlayamdım o yüzdeen
istanbul yazdım, hayırlısı artık
-
kocaeli 77.78 le gelirmi
-
86,4 puanla memleketim olduğu için kocaeli yaptım tercihi inşallah hayırlısı olur
-
@brcldg41 76 ıle gelme ıhtımalı?
-
arkadaşlar80.95 gelir mi
-
Kimler yazdi kaç puanla kapatır bakalim Kocaeliyi merak etmeye başladım
-
84le ben yazdim
-
80 puanla bende yazdım arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@murti1930 @dlkdr hakkımızda hayırlısı , başlıkta ve anketlerde pek kişi görmüyordum ama 250 kişi ile yarisicaz sanirim, bu sayıdan az olmaz değil mi
-
@menkul_kiymet ben kimsenin kararını etkilemek istemediğim için sonuçlanana kadar yazmadım kardeşim Allah izin verirse 250 kişi olacak Kocaeli için yazılı sınavda inşallah hak eden ve en çok ihtiyacı olanlar kazanır
-
@menkul_kiymet amin hakkimizda hayirlisi artik insallah emeklerimizin karsiligini aliriz.yok 250den az olamaz
-
Kocaeli icin sınava giren arkadaslar asagi yukari durumlar nasil?
-
@dlkdr Tam sormayı düşünüyordum sen sordun hocam, forumda dolaştıkça her cevaptan şüphe etmeye başlar oldum ondan beklentim yüksek değil. Ama çıkmış sorulara göre zor bi sınavdı
-
Her foruma giriş çıkışta eksi bir ekleniyor 50kişi olması dezavantaj taban kritik olacak gibime geliyor umarım 80üstü olmaz olursa patlayabilirim kritik sorular yüzünden