TEKİRDAĞ GUY BAŞLIĞI NEDEN HALA AÇILMADI ?
-
@guy225 bu soruya kimse cevap veremez dostum
-
77.78 le düşünüyorum
-
@GUY1478 hayırlısı dostum.
-
Bir zamanlar ben de deli gibi hazırlandım. Kpss bana dert, ben ona yüklü harç yatırdım. Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime, bilmem ki Tekirdağ Guy Başlığı neden hala açılmadı? İyi çalışmalar.
-
@gokhangermen yanlışın var dostum, biz açtık işte. gel burada takıl. forum içinde forumuz biz
-
@HaniYaKi vermişsin işte
-
troll müsün kardeş? bu sayfada ciddiyet istiyoruz. herkes senin gibi rahat değil. çoğu arkadaş 78-80 bandında ve gergin. rica ediyorum anlayışlı davran.
-
77.3 ile tekirdağ yazılır mı ya fikir almam lazım düşünmekten beynim yandı Urfa ve tekirdağ arasındayım. Bu sene istanbul çevresinde çok il olduğu için oralarda dağılım olacağını düşünüyorum başından beri alakam olmamasına rağmen içimden Tekirdağ geçiyor
-
@durumny çoğu kişi seninle aynı düşüncede. bana sorarsan istediğin yeri yazmanı öneririm.
-
@durumny memleket nere:)
-
@durumny hocam mesela istanbul yokken 81 ile kapatmış ama şimdi istanbul var ve hatırı sayılır bir alım hatta dolayısıyla mantıken 75 civarına bile düşebilir. Ama şöyle de bir şey var trakyadaki tek alım tekirdağda dolayısıyla çevre illerin edirnesi çanakkalesi buraya hücum da edebilir ama yine de benim nacizane fikrim 77.3 ile olur gibi ama son kararı siz verin kendi içinizden geçeni yapın. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@Fagam91 çok güzel özetlemişsin dostum.tam olarak aklımdakileri söylemişsin.tebrikler.
-
78.3 ile yazmaya cekindigim sehir
-
78.9 ile antep ve tekirdağ arasındayım lütfen bi fikir verin
-
Puanlar aciklandiktan sonra tekirdagin dusuk kapatacagini ve benim bu dusuncelerim icin cok pisman olcagmi hissediyorum. Ama yinede dusunmekten kendimi alamiyorum
-
@kismetnasip bende aynı durumdayım
-
@kismetnasip ben de tamamen aynı şeyi düşünüyorum yüksek ihtimalle başka bı şehir yazicam ama aklim hep Tekirdağda
-
@Fagam91 İstanbul yokken, hatta Ankaranın da olmadığı 2014 alımında 70 kişi almış ve 77,8 ile kapatmış. Çevresinde Edirne ve Kocaeli de almış ama alım sayıları 20-75 kişi. Şimdi 850 kişilik bir İstanbul faktörü var. Tabi herkes tam olarak benim gibi de düşünüp yazabilir Tekirdağ'ı
-
@HaniYaKi İçimden gelen belli de çok mu risk diye düşünüyorum, Urfa daha mı mantıklı diye
-
@durumny urfanın etrafı dumanlı dağlar diye mi çekici geliyor yoksa etrafında antep, maraş , mardin, elazığ, erzincan var diye mi?