Ankara Guy
-
Ankaranın avantajı dezavanatajı nelerdir?Bu başlıkta yazalım
-
Şampiyonlar ligi olacaksada başlık ismi diğerleriyle aynı olsun.
-
İşe bak ya Ankaranın hiç mi talibi yok koca forumda
-
Arkadaşlar Ankara buraya yazsın.
-
Ben Ankara ile Konya arasında gidip geliyorum kardeş. Son güne kadar tercih yapmıyorum. Sgk dan çekiniyorum biraz. Açıklanmazsa yazmam. Puanım 83 bu arada
-
@nitrogb kardeşim çoğunluğa göre Ankara 80 üstü kapatır diyolarda 83e kadar çıkmaz diyolar.Anlamadım bnde bnimde senden biraz daha aşağıda
-
@guyguy kardeş biraz çekinceliyim o bakımdan. Ankara da tamamen belirsizlik hakim. Diğer illerde mantıklı düşünerek rasyonel bi karar almak mümkün.İnşallah hayırlısı ne ise o olsun.
-
@nitrogb Ankara bu sene öyle oldu ama insanın yazasıda geliyo zorsa herkese zor veyahutta hiç bir il belli olmuyo ki o zman bursa antalyada rsikli en garanti istanbul orasıda malum pahalı puanlarada yazık etmek istemiyoruz tabi zor bi süreçmiş
-
@nitrogb bir şey daha Ankara baksana kimse bir şey bile yazmıyo.Diğer iller yorumlar tahminler Ankara bomboş
-
@guyguy ankara yazanlar çoktan tercihini yaptı milli kütüphanede ders çalışıyor:)
-
@guyan-gelmiş aynen katılıyorum
-
Ankara için bende ne yalan söyleyeyim 80 üstü bekliyorum
-
@Antimülakat 81'ide göreceğini sanmıyorum.
-
Ha böyle ya işte Ankara böyle sesli olmalı en eazından bi tahminleri görelim.
-
@Antimülakat hocam birde size göre neden böyle olcak onuda yazarsanız tamam artık her şey.Geçen seneye göre sayı az 16 aydır ilan gelmemiş.Geçen senenin 79.3ü bu senenin 81i oluyo.Tahmininzi açıklaması nedir?
-
@guyan-gelmiş siz hangi ilin yolcususunuz acaba?Ankara tahminizi kaç acaba?
-
@guyguy hocam sayı çok az. Geçtiğimiz sene sayı da fazlaydı. Bir de Ankara söz konusu olunca talep fazla oluyor. Git gel yapana kadar, adam Ankara'da guy oluyor, kaldığı yerden ya YDS kursuna gidiyor ya da kurum sınavlarına devam ediyor.
-
@Antimülakat hocam 80 üstü derken kaçı kastettiniz