2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Duyumların çoğu ocakta ilan geleceği yönünde.Bu durumda sınavın yapılması mart ayını bulacak gibi görünüyor.Umarım sayı beklenenin üzerinde olur.İl olarak da Karadeniz ve İç Anadolu ağırlıklı iller geleceğini düşünüyorum.
Guy için sistemin değişmesi söz konu mudur bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de il göç ile ilgili duyum var mı? -
@kazm ben de öyle düşünerek hazırlandım. Bu kadar kişi açığa alındı, emekli olundu, yardımcılar uzman oldu olamayanlar düz memurluğa mecbur geçiş yaptı ama yeni yıla yine personel eksiği ile girilecek. Bu yüzden inanamıyorum. Bekleyelim her zamanki gibi...
-
Ben guy gelecek diyen arkadaşa inanıyorum.Ocak gibi gelir Mart'ta sınav olur.2018 ilk yarımında bu iş sonuçlanır. Ancak Mhuy'a olan inancımı kaybettim.2018 Eylül'de gelir diye o defteri kapattım.
-
maliye nen bizi bu kadar çok bekletiyor anlamıyorum ihtiyacı olmayan kurumlar bile ilana çıkmaya başladı daha maliye hala 2018 baharında gelir anca deniyor yılda çift ilanları geçtim artık tek bir ilan bile gelmiyor 2 senede bir istihdam sağlıyor maliye artık @canmavi kardeşimiz aralık için yüzde yüz demişti ama sanırım bir başka bahara kaldık:(
-
@kaymakam hangi il o büyük olan onu da söylerseniz yedek bekleyenler de bu ilana bağlı çünkü gelicekse onlarda çalışmaya baslasin yedekten ümidi kesip
-
Hangi büyük bir il biz de merak içine girdik şimdi..ankarada çok fazla açığın olduğu söyleniyor ama??
-
@vice-versa Düzgün konuşup beyinsiz olan milyonla insan var kardes. Ne olmuş ic anadolu ve dogu insanina ? O kadar gereksiz konuşmussun ki senin bir yerelere atanip kamu hizmeti verdigini hayal bile edemiyorum. Edince de aklima yobazlik geliyor, ayrimcilik geliyor, rüşvet geliyor.. Kim olursa olsun insanlarimiz hakkinda düzzgün konus kardes.
-
@kaymakam müdürün bilme ihtimali yok.birak müdürü vergi dairesi başkanı bile bilmez.
-
Kardeşler devlet büyüklerimize bir şekilde durumu bildirsek belirsizlik içinde bekleyeceğimize bakanlık ne kadar alım yapacaksa yapsın sınavı mülakatı netice belli olsun yine aynı süreyi beklemeye razıyım ama yeterli netice belli olsun elenirsek de askere gideriz bi işe gireriz önümüze bakarız Sınav hazırlanacak olan tekrar hazırlanır ama şimdiki durumda askere gitsen ders kalacak ilan gelse başvuramayacaksın işe girsen ders çalışmak yine sorun oluyor. @paretowilffredo kardeş yokmu şöyle ilişkileri güçlü bağlantılarınız nebilim gelir uzmanı Derneği filan var birileri destek olmazmı yardım etmezmi? KPSS den 6 7 ay sonra olmak zorunda mı sınavlar sürece etki edemezmiyiz bi bağlantı bulunsa
-
@hamzaömerhalid, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kardeşler devlet büyüklerimize bir şekilde durumu bildirsek belirsizlik içinde bekleyeceğimize bakanlık ne kadar alım yapacaksa yapsın sınavı mülakatı netice belli olsun yine aynı süreyi beklemeye razıyım ama yeterli netice belli olsun elenirsek de askere gideriz bi işe gireriz önümüze bakarız Sınav hazırlanacak olan tekrar hazırlanır ama şimdiki durumda askere gitsen ders kalacak ilan gelse başvuramayacaksın işe girsen ders çalışmak yine sorun oluyor. @paretowilfredo kardeş yokmu şöyle ilişkileri güçlü bağlantılarınız nebilim gelir uzmanı Derneği filan var birileri destek olmazmı yardım etmezmi? KPSS den 6 7 ay sonra olmak zorunda mı sınavlar sürece etki edemezmiyiz bi bağlantı bulunsa
-
@hamzaömerhalid @paretowilfredo seni etiketleyecektim elime yüzüme bulaştırdım :):) cahillik kötü iletiyi silmeye çalıştım onuda beceremedim
-
@hamzaömerhalid kardeşim sana sonsuz katılıyorum. Yahu koca bakanlık tonca yetkili birinden biri desin ki "2018 Mart/nisan'da alım planlıyoruz" ve ya X tarihinde ilan yayimlariz/yayimlamayiz. Yazık günah binlerce genci bı belirsizliğe ümitsizliğe sürüklemek. Bu kadar zor olmamalı. Bu noktada ben de @pareto_wilfredo hocamızdan başka pek az kişiye güveniyorum. En azından az çok temas kurup bilgi alıyoruz.
-
@ronay92 kardeş aynen öyle keşke bişeler belli olsa ya sınav yapılmış olsa elensem hemen ona göre hareket edeceğim şimdi Ocak/şubatta tezsiz ücretli yüksek lisansa kayıt yaptırayımmı onu düşünüyorum çünkü sınavın ne zaman geleceği bilmiyorum bu süreçte askere gideyim mi bilmiyorum. İnsanların elini konulu bağlıyor keşke bişeler belli olsa. @ronay92 kardeş sende yanlış paretoyu etiketlemişsin :):)
-
Arkadaşlar tahmin edilen 1250 1500 kişilik guy alımı ancak bu sayının 2000 olma ihtimali çok mu düşük 15000 olan sıralamam için çok ümitlenmeyim o zaman
-
Hain darbeden sonra o kadar personel atıldı üstüne guylar uzmanlığa geçti e zaten ihtiyaç vardı daha da arttı peki nasıl oluyorda hep 2000 gelen ilan hatta bazı seneler çift gelen ilanın bu sefer duyumları sağlam olanlar tarafından söylendiği için bu rakamı veriyorum 1250 1500 arası olacağı düşünülüyor. Bizde mi bi şanssızlık var acaba yada bu içeriden alımın işareti olabilir mi
-
Gelen gideni aratır derler.Mehmet Şimşek sıkı derdik şimdiki Maliye Bakanı çok daha sıkı.Kamuda sıkma politikası var.MTV %40 zam gerçekleşmedi.Gelirler istenilen şekilde artmayınca giderler de kısmalar olmaya devam edecek.Bunlar da alımlara yansıyor.Ben bunun da ufak etkisi olduğunu düşünüyorum.Şimdilik sıkı ama seçim döneminde bu sıkı politika esneyecek.Malesef çok kötü bir zaman dilimine denk geldik
-
Bu yıl ki alıma göre hesap yaparsak ocakta ilan gelde iki ay sonra Mart’ta sınav olacak. Ondan dört ay sonra temmuzda da mülakatlar başlar ortasında ağustos başında biter iki hafta sonra listeler açıklanır eylül başında evraklar istenir artık ne zaman iş başı yapılırsa. İnşaallah kazananlardan olurumda beklemeye razıyım yinede kazananlar 2019 da anca başlar heralde :):):) şaka gibi ya insan ağlasa yeri
-
@ronay92, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@hamzaömerhalid kardeşim sana sonsuz katılıyorum. Yahu koca bakanlık tonca yetkili birinden biri desin ki "2018 Mart/nisan'da alım planlıyoruz" ve ya X tarihinde ilan yayimlariz/yayimlamayiz. Yazık günah binlerce genci bı belirsizliğe ümitsizliğe sürüklemek. Bu kadar zor olmamalı. Bu noktada ben de @pareto_wilfredo hocamızdan başka pek az kişiye güveniyorum. En azından az çok temas kurup bilgi alıyoruz.
@hamzaömerhalid hemen düzeltelim kardeşim doğrusu @paretowilfredo olacak:))
-
Dostlar nedense @canmavi'nin duyumunun gerceklesecegine inanıyorum. Sanki Aralık Ocak gibi bı sabah ya da akşamüstü pat ilan gelecek gibi
-
@ronay92 inşallah inşallah inşallah