Beşiktaş
-
Liverpool’un kovasını almışız artık tolgayla kim daha mal diye yarışa girerler
-
@aliveli Tolga'dan iyidir sıkıntı yok. Fabri'de çöptü ilk geldiğinde
-
@buhara tolgadan kötüsünü görmedim Allah göstermez inşallah.
-
@aliveli O yüzden daha kötüsü olmaz diyip sevinmeliyiz
-
Beşiktaş'ta kaleci problemini hiç çözemez. Gs'nin en iyi tarafı kale iken Bjk hep en zayıf tarafı kaledir. Cordoba ve Pancu dışında BJK'de düzgün kaleci hatırlamıyorum
-
Karius adamdır
-
Kanser JK
-
Maçta genel itibariyle kötü oynamadık özellikle ikinci yarı iyiydik ama 3 temel sorun var.
Birincisi bitirici forvet yok
İkncisi kaleci yok
Üçüncüsü kuru yer kalıyor. Üçüncü sorun en fazla dikkat çeken topçuları maç öncesi suya iyice ıslatmak gerek. -
Ben bu seneden de ümidi kestim. Takım çok rahat gol yiyecek bir hava çiziyor. Defans ve kale bölgesi bomba gibi duruyor. Umarım farklı kaybedilen skorlar yaşamayız.
-
Takımın mental olarak sahada olmayışı insanı çok yıpratıyor. Bu takımda bundan çok daha kalitesiz, tekniği daha zayıf ama daha istekli oyuncular vardı zamanında.
-
CBC sports azerbaycan veriyor maçı izlemek isteyenlere.
-
Göklerde Kartal gibiydim
Kanatlarımdan vuruldum.
Mor çiçekli dal gibiydim
Bahar vaktinde kırıldım -
Besiktas kanser edecek bizi bu sene belli oldu. Senol hocayi da anlamak mumkun degil. Tamam mutevazi olmak lazim ama gecen sen sampiyonlar liginde iyi bir performans sergiledin takimda pepe gibi oyuncu var; cikin besiktas gibi oynayin az kendinize guvenin ve disiplinli olun cok mu zor. Nedir bu eziklik anlamadim.
-
@sbf1983 çok rezil bir durumdayız. Üç büyüklerin hepsi öyle oyuncularda zerre arzu yok, mücadele, istek hiç bir şey yok. Mahalle takımına yenildik!
Şenol hoca fener maçında beraberliğe o kadar razıydı ki fener atamasa kendi girip atacaktı...
-
Beşiktaşım gene bizi yanıltmadı ve rezalet bir oyun oynadı. Ljajic gelince ortam biraz kıpırdadı ama sadece o kadar.
Bu çöpleri 2 sene şampiyon yaptılar diye yatıp kalkıp sosa & gomez ve talisca & abuş ikililerine dua edelim. 2 yesek 3 atıp kazanıyorduk şimdi 1 tane bile atamadan yeniliyoruz -
Beşiktaş adamı kanser eder......
Artık izlemiyorum bu rezilleri. -
Biz bu sene sinavlarda; besiktasimiz da futbolda tökezliyor:)
-
Dün bi tam olarak be izledik? Evinde 4 gol yemek neyin nesi? Karşımızda real madrid mi var? Şu an ki topçuların yarıdan fazlası çöp yığını. Oğuzhan denen çakma yıldız başta olmak üzere baştan başa bir temizlik şart.
-
@aliveli iyi ki şu ülkede Galatasaray diye bir efsane var diye düşündüren maçlardan.
-
@antimülakat bir dönem galatasaray da hep 4 yerdi