Beşiktaş
-
Gerçekten çok üzücü ancak oyuncularımız ligi küçümsüyor ve oynamıyor. Seneye şampiyonlar liginde olamayacağız bu çok net. Şenol hocanın çok sağlam bir fırça atması ve en az bir kaçını kesmesi lazım.
-
@aliveli bu sene beşitaş hep göz önünde ve iyi oynayan takım gördükleri için ligimizdeki rakipler full konsantre çıkıyolar ve gerekirse 1 puanda 1 puandır mantığıyla oynuyolar,kale önüne otobüsü çekiyolar deyim yerindeyse geçen hafta gs bir ilk yarıyı anadolu takımı gibi oynadı yine ilk yarı zorlandık sonra gs acılınca beşiktaş mükemmel futbolunu gösterdi. Ama dediğiniz gibi hırsızın hiç mi suçu yok tabikide var bir an önce kendilerine gelmeleri lazım şenol hoca yapacaktır gereğini
-
@aliveli cenk'i ve oğuzhanı kessin. cenk maç seçiyo çok havalandı. quaresma zaten boş koşuyo, lens ve negredo ilk 11'e
-
Lig zaten sorunlu tuttuk bir de bayer münihle eşleşdik. Bölüm sonu canavarı gibi yemin ederim.
-
Porto yerinde olmak vardı demedim değil. Bu şampiyonlar liginde de hiç ayar yok. 1. Bayern, 2. Liverpool çıkıyor. Böyle şansızlıkta anca bir Türk takımının başına gelir.
-
ben bayerni eleyeceğimizi düşünüyorum.. tabi bunun için bazı değişiklikler şart bu kayseri maçında iyice ortaya çıktı bazı kendini beğenmiş bal yapmayan arıları kenara çekip daha aç oyuncularla yola devam etmeliyiz .. tabi bunun için öncelikle şenol güneşin takıntı inat ve adaletsizliğini bir kenara bırakması ve kendini güncellemesi şart...
-
@siyahbeyaz Yeni Malatya ve Kayserispor maçları adeta sabır testiydi bizler için...
-
Bu sayfa da erken kapandı. Bayern olmayaydı iyiydi. Orada 3-4 atabilirler.
-
@antimülakat kapanmış bir şey yok kapanmasını çok isteyenler var ama ... biz hazırız ve takımımıza güveniyoruz turu GEÇECEĞİZ İNŞAALLAH...
-
@siyahbeyaz hocam istediğimden değil gerçekten çok sağlam takım çıktı. Madrid bile olsa şu Bayern'den daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
-
@antimülakat O konuda katılıyorum hocam en iyi takım çıktı .. muhtemelen bu turu geçen kupayı kazanacak..
-
1-1
0-0
Zor değil
İnşaallah münihi eleriz -
@sınavuzmanyrd Bayern Münih'i eleyip sonraki turda kolay bir rakibe elenirsek buna dayanamam.
-
@burcuburcu ligte ısrarla fırsatları kaçırıyoruz inşaallah şampiyonlar liginde öyle olmaz
-
Şenol Güneş balonunun patladığı bir maç akşamını geride bırakıyoruz, koskoca beşiktaş takımının tek atak varyasyonu ver quaresmaya orta açsın denk gelirse gol olsun şeklinden mi ibaret ben anlam veremiyorum rezalet bir futbol bu gram zevk alamıyorum, geçen hafta 5-1 yendiğimiz maçta da aynı taktik varyasyonu ile oynadık yine zevk alamadım, şu saatten sonra kadro ve oyun anlayışında büyük bir revizyon yapılmadığı müddetçe Bjk'nin tek bir maçını izlemeyeceğim resmen işkence çekiyorum izlerken, biz bu futbol anlayışıyla mı Bayern'e kafa tutacağız, madara ederler adamı gerçekten. Lens'i daha önceden kaybetmiştik, bu maç itibariyle Negredoyu da kaybettik mental olarak, bakalım Cenk ve Quaresma ile nereye kadar gidilecek. Neyse söylenecek çok şey var da ileri gitmeyelim.
-
@sofuoglu negredoyu çıkarıp cenki almak kadar saçma değişiklik görmedim. çıkar taliscayı çift forvet oyna quaresma zaten ölü gibi ortaların hiçbiri isabetli değil lensi çürüttü kulübede. haftalardır herkes söylüyor ama adamda laz inadı var.
-
Tek maç yüzünden hemen şenol güneşe yüklenmeyin yahu bizim Tudor a yüklendikleri gibi Sizin sorun quaresma da. Ada'm her bulduğu topla orta açtı resmen denk gelirse.
-
Sezonu 6. Kapayacak gibi. Trabzon karabük e kayseri malatya ya acımaz bjk 6ya iner
-
@kilici tek maç değil hocam bu kaçıncı lig maçı. sadece avrupa maçlarında oynuyo bazı oyuncular.
-
@busus Maç seçiyorlar bence. Avrupuda müthiş oynuyorlar ama lige gelince önemsemiyorlar gibi geliyor. Lig bayağı kızıştı güzel oldu ama şuan 5-6 takım aynı puandalar