Beşiktaş
-
@siyahbeyaz hocam ben beşiktaş'ı bir galatasaqray taraftarı olarak canı yürekten destekliyorum. Bizim çeyrek final oynadığımız zamanlarda böylesine güçlü bir orta sahamız yoktu. Lucescu dönemi, Felipe ve Arif Erdem'in beklenenin çok üstünde işleri sayesinde çeyrek final oynamıştık. Oysa, beşiktaş'ın şu kadrosunda ortasaha ve forvet hattı oldukça diri ve oynama istekli. Problem ise, böylesine üst düzey müsabakaların oynanacağı ilerleyen turlarda defans hattından veya kaleciden kaynaklı beklenilmeyen gollerin yenilmesi. Bu nedenle devre arasında bir stoper ve alınabiliyorsa fabri yerine iyi bir kaleci çözümü üretilebilir.
-
@antimülakat evet haklısın hocam vida imzaladı zaten ama kaleci fabri ile devam ben daha ziyade sıkıntının golcü olduğu görüşündeyim Gomez olsaydı şuanda ligde 15 avrupada 5 golü vardı ah ulan Gomez
-
@siyahbeyaz Valla sormayin yikilmadik ama ayaktada degiliz ️
-
@gmsmustafa hocam aman yıkılma son yumruk vodafone parkta sonra nakavt zaten
-
@siyahbeyaz valla belli olmaz hocam biriktirip biriktirip sizede patlayabilir
-
Naparız acaba bu akşam, ne zaman birlikte gs-bjk maçı izlesek 2-1 yenildiğimiz bir arkadaşımla izlicem dur bakalım nolcak biraz tırsıyorum
-
@aliveli 2-0 alırız maci . Maç bittiğinde istişare edelim . Sasirma önceden skor veriyorum :)))))
-
Kırmızı kartlı beşiktaşın aleyhine bol hakem hatalı golsüz bir maç olacağnı düşünmekle beraber
Oooollllleeeyyyyy Saldır Beşiktaaşşşım
-
@suigeneris valla totem işi beni tedirgin ediyor mutlaka yenmemiz lazım.
-
@sınavuzmanyrd derbilerde üstümüze çok oynanıyor hocam bakalım.
-
Beraberlik bekliyorum.
-
Acil forvet aranıyor
1903 kurulmuş kurumsal firmamızda çalışmak üzere
Kaleye isabetli şut atabilen
Kalecinin üstüne şutu vurmayan
Aşırtma ve kavis kavramlarına hakim
Not: Çuvalla para verilecektir. -
@aliveli hocam ??????? Skor vermiştim ????? :)))))))
-
@suigeneris negredo bozdu kardeşim, kaldı 33 gol
-
Son yirmi yıldır ilk defa bir derbi ezici bir oyun üstünlüğü ile bitiyor hemde Aydınus denen herife rağmen (net penaltımızı ve gomisin kırmızısını vermedi ) çok rahat 10-1 9-0 gibi skorlar olabilirdi çok Üzgünüz bu açıdan tarihi fark kaçtı yinede Tebrikler Beşiktaş. ..
-
Yüzyıl unutulmayacak bir skor alabilirdik gerçekten laubalilikten tarihi bir skor kaçtı çok Üzgünüz ...
-
@gmsmustafa hocam selamlar saygılar
-
Takımın bir an önce ciddiyete ihtiyacı var. Küçük rakiplere acaip puanlar kaybediliyor.
-
@siyahbeyaz hocam saygilar ama yinede sizin ilk 4 siralamaniz imkansiz ️
-
çarşamba günkü maç için 8 oran vermişler bize. sizce de ilginç değil mi? Aklıma değişik şeyler geliyo valla