Beşiktaş
-
Bu acının tarifi yok ...
-
Mafya vâri Aziz Yıldırım adam tokatlar,
Mazide manevi oğlu Emre tribüne hareket çeker. Irkçılık yapar, her tür ahlaksızlıkta başı çeker.
Yine manevi oğlu Volkan ana avrat söver. Açıklamada yine tehditler savurur.Bunlar gücü dün kimden alıyorlardı? Bugün kimden alıyorlar? Ne değişti, ne değişmedi? Düşünmek lazım, anlamak lazım.
Diyeceklerim bu kadar.
Beşiktaş adamı kalpten götürür bunu bizzat sende @Phoenix 'te bizzat gördüm. Ömrünüz gençliğiniz soluyor gözümüzün önünde
-
Kanser olduk yeminle.
-
kanser sebebi. 1 maçı rahat izlettirin bize be..
-
kaleye getir neuer'i koy 2 aya kalmaz torba olur.
-
kaldı üç maç 270 dakika, 270 yeni kanser sebebi
-
Beşiktaş da hojtur emma gönlüm başakşehirin şampiyon olmasından yana
-
@Harun-Resid hocam taraftarı yok şampiyon olsa yine zarardayız seneye de yükünü vatandaş çekecek Hani gariban anadolu takımı olsa eyvallahda .
-
Aslında ben fenerbahçeye çok uyuz oldum bu sene o olmasın da kim oluyorsa artık
-
hayret bu akşam kanser etmedi..
-
fenerbahçemizden bu sezon gram zevk almadık oynadığı oyundan. şampiyonluğu hak ediyosun kara kartal!
-
Besiktas.ve kpss ayni anda gitmiyo ikisi de stres ölduk valla.
-
@busus zulüm ve sabrın adıdır Beşiktaş
-
@Antimülakat hayır Galatasaraylı olsan kafan rahat ya şampiyonsun ya ilk 5te yoksun ama fener, beşiktaş öylemi son saniyeye kadar her şey olabilir.
-
@aliveli bizde öyle gerçekten ya sürekli 1. sırada götürüyorsun ligi. Ya da durum çok kötü gidiyor, ligin ikinci yarısında havluyu atıyorsun. Hep Fatih Terim'in eseri bunlar
-
Bu akşam belediyeyi yenemezse işi zor...
-
Olllleeyyyy saldır beşiktaşım
-
Dünkü maç berabere bitti, Beşiktaş 4 puan kazandı. Ne güzel bir hafta Beşiktaş adına
-
@antimülakat gs tribünlerinde açılan kareografi için fetö yle bağlantılı olduğu dolayısıyla soruşturma açılmış ayrıca yan hakeme yağan maddeler için kaç maç sahası kapatılacak takip etmekteyiz. ..
-
@antimülakat ben beşiktaşı tanıyorsam napar yapar bu fırsatı teper.
Not: inşallah yanılırım.