Beşiktaş
-
İlk yarıyı iki sıfır önde kapadık bakim, darısı ikinci yarıya.
-
@aliveli quaresma negredoya pas vermiyor büyük sıkıntı. düzeltilmezse negredo formayı kaybeder
-
Başakşehir bir yandan, gs bir yandan napacaz bu sene bilmiyom.
-
@hgrotius Cenk gitti. Çok büyük katkısı vardı. Takımda ciddi etkisini gösterecektir. Bende şu yorumu anlamıyorum değerini bulunca satacaksın. İyi de kardeşim takımda yer alan yabancı forvetler, değerini buldu diye sattığın adamın onda biri kadar katkı yapmıyor ve değerini bulup sattığın adam kadar da parayı alıp gidiyor. Ne anladım ben bu işten. Bu değerini bulan adamı satma olayına ben katılmıyorum.
-
@antimülakat benim görüşüm Cenk hakettiğinden 10 milyona yakın fazlaya gitti, yerine gelen adam love oldukça iyi bir forvet, defansı vida ile güçlendirdik takım iyi durumda ama rakiplerde çok iyi özellikle başakşehir.
-
@antimülakat cenk kendi istedi gitmeyi fırsatı kaçırmak istemedi. gitmek isteyen adamı tutmak zor hocam.
-
Beşiktaş, sen bizi verem edersin de Allah’tan rakipler de senin gibi ...
-
@hgrotius başakşehir'i şampiyon yapacağız böyle gidersek.
-
@busus öyle valla, bu sene bedava verdiğimiz puanın hesabı yok.
-
Biz kötüyüz dökülüyoruz rakipler bizden beter Türk futboluna denecek laf yok.
-
ne olacağı belli olmayan bir lig yaşıyoruz
-
Taliscanın gölü neydi öyle uzun zamandır bu tarz falsolu frikik golü görmemiştim, vagner love da kıvama geldi şampiyonluk için ümidimi yitirmiştim ama bu maçla beraber inancım artmadı değil
-
Güzel futbol. Talisca ciddi anlamda jeneriklik gol attı. O falsoyu verecek kalitede futbolcu sayısı çok az. Gerçekten kıskandım
-
Talisca’nın yeteği gerçekten üst seviyelerde ama azmi ve istikrarı malesef düşük belki de quaresma abisinin yolundan gitmesine sebep olacak eksikler bunlar. Onun dışında son vuruşlar da forvet hattı oldukça zayıf kalıyor bu işe bir çare bulmak lazım.
-
@aliveli hocam talisca'nın disiplinli olanı Bayern Munich ya da Real Madrid de oynar. Aynı şekilde Quaresma da Beşiktaş'ta oynamaz. Hocam bunlar yetenekleriyle ön plana çıkan isimler, bunlarda birde disiplin olursa durum çok farklı olur.
-
@antimülakat Talisca genç seneye zaten Beşiktaş ile devam etmez en azından öyle bir kulübe gidebilsin.
-
@aliveli beşiktaşta bu seneki performansına bağlı olarak büyük takım olduğunu kanıtlayabilir. Avrupa arenasında büyük takım yanlış anlaşılmasın.
-
Bayern maçı yaklaşıyor her ihtimal mümkün tur da mümkün fark yemekte bakalım sonumuz ne olacak.
-
kanser ettin bizi beşiktaş
-
Beşiktaş, Bayern Munich'e Konyaspor maçındaki beraberliğiyle çok sağlam bir mesaj verdi.