İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak
-
@aysenur9033 hocam acaba puanınız kaç? Yani mülakata çağrılırım diyince merak ettim kusura bakmayın:)
-
@bombiksmori 88 puanım var önlisans benimkisi çağırılırım inşallah diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi
-
@aysenur9033 ile bağlı olarak dalgalansa da 88 puan önlisan için iyi puan gelir diye düşünüyorum.
-
@aliveli inşallah peki mülakat için tavsiye niteliğinde bir paylaşım olacak mı
-
@aysenur9033 hocam bu mülakat için özel bir çalışma yardımı hazırlamak yerine hep birlikte değerlendirme yapmayı düşünüyoruz. İçişleri Bakanlığı çok uzun zaman sonra böyle kadro için mülakat ile alım yapıyor. Konular nelerden gelir derseniz: Genel Kültür ağırlıklı olacağı kesin. (Özellikle tarih sorusu banko denilebilir.) Bunun dışında Türkiye İdari Teşkilat yapısı, Anayasa ve İdare Hukuku çok önemli. Anayasa değişikliklerine muhakkak bakılmalı. Güncel konulardan da sorular gelecektir.
-
lisans 75 le ankara istanbul izmir tercihleri sizce hangi olasıklarda gelebilir?
-
Önlisans mezunlarının ne görevi olduğuyla alakalı bilginiz var mı? @Antimülakat
-
hay hatalı değerine yahu. bu nasıl bi sistem dünden beri emailime hatalı diyip duruyor:s
-
@istifk nüfus daireleri ve valilik bünyesinde memurun yaptığı işlerle ilgileniyorlar hocam.
-
@burcuburcu yani dışarı gönderim dağıtım felan yok dimi büroda olunuyor.
-
@istifk yok yok o konuda rahat olabilirsiniz, tamamıyla masabaşı veya arşiv.
-
@burcuburcu teşekkür ediyorum
-
@kzxp hocam başvurunun ilk günü bende de o sorun oldu ama sonra düzeldi
-
@istifk hocam bu konuda önlisans lisans ayrımı olmaz aynı iş yapılır. Nüfus dairelerinde yapılan işler, kimi yerde yoğun kimi yerde çok yoğun olmayan münferit günlük işler.
-
Sıralamalar yarın açıklanacak. Bekleyen herkese hayırlısıyla nasip olur inşallah..
-
Ya ben bu iş başvuru formunun çıktısını almadım ama bi sıkıntı olur mu acaba ki halledilebilir bişey midir
-
@betbet19 hocam başvurduktan sonra kaydettiyseniz problem değil ne vakit isterseniz alırsınız. Ama kaydetmediyseniz malesef alamazsınız. Çünkü başvuruların bittiği gün sistem kapandı.
-
@bombiksmori vala kaydetmedim ama başka evraklar da istiolarmış ne bilim bi evrak için de ne bilim
-
@betbet19 hocam kılavuzda özellikle belirtilmişti sistemin kapanacağı. Keşke kaydetmiş olsaydınız:(
-
@bombiksmori artık şansınız yok diosunuz yani