Güvenlik Soruşturması Ahlaki Durum
-
@davetsiz eyvallah üstad
-
@aliveli eyvallah hocam içim rahatladi belki gercekten dedigi gibi ogrenciye de gondermis olabilir ama sonucta sahsi tanimiyorum iyilik yapacagim tuttugu su an 2 dk telefon isteyene bile vermiyorum konusmasi icin
-
@aliveli telefon kayıtlarında nelere bakıyolae hocam bi vakıftan burs almıştım 2013 te nur cemaatinin bi vakfıydı vakıf hala aktif bi sıkıntı yok dediler ben onu sormak için aramıştım sıkıntı olurmu acaba bide 3 ay kaldım onların evinde sıkıntı olurmu bu söylediklerimin hepsi 17-25 aralıktan önce
-
@furkanaslan kimlerle görüşme yaptığınıza vs genel olarak bakılıyor. Yani bahsettiğiniz tarihten önce olması sebebiyle olmaz bence.
-
@burcuburcu nur cemaati ile fetö farklı diyorlar devlet içinde öyle midir acaba fetönün vakıfları vs kapatıldı ama bu nurcularınki hala açık benim burs aldığım olumsuz olurmu acaba
-
@furkanaslan ben o kadar bilmiyorum.
-
@furkanaslan arkadaşlarında cevap verdiği üzere aralık 2013 üzerine ilişkinizi kesmeniz iyi olmuş.
-
@aliveli hocam güvenlik soruşturmasında baz alınanctarihib 17-25 aralık 2013 olduğu kesinmi acaba
-
@furkanaslan yapılan resmi açıklamalar o yönde.
-
@aliveli, içinde söyledi: Güvenlik Soruşturması Ahlaki Durum
@ozge2 otel kayıtları ilk bakılan kayıtlardan biridir. Bunun yanı sıra hts kayıtları, banka hesap hareketleri de incelenecektir.
hts kayıtarına mahkeme kararı olmaksızın bakılması yasak değil mi?
-
@tardukağan evet yasak.
-
@tardukağan evet yasak.
Yasak ise gvş nasıl kullanılabilir ki hocam? kanuna ters şekilde toplanmış deliller, delil olarak kullanılamaz olması gerekmiyor mu?
-
@tardukağan somut bir gerekçe sunma zorunluluğu olsa haklısınız da hocam.
-
@tardukağan somut bir gerekçe sunma zorunluluğu olsa haklısınız da hocam.
bilgi için çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler hocam.
-
@tardukağan size de iyi geceler.