@sirius yanlışı soruyordu
furkanaslan
@furkanaslan
furkanaslan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Güvenlik Soruşturması Ahlaki Durum
@aliveli telefon kayıtlarında nelere bakıyolae hocam bi vakıftan burs almıştım 2013 te nur cemaatinin bi vakfıydı vakıf hala aktif bi sıkıntı yok dediler ben onu sormak için aramıştım sıkıntı olurmu acaba bide 3 ay kaldım onların evinde sıkıntı olurmu bu söylediklerimin hepsi 17-25 aralıktan önce
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
ARKADASLAR MÜFETTİŞLİK VE UZMANLIKTA TAYİN HAKKIMIZ OLUYORMU ?? VE TURNELERİ NE KADAR OLUYOR ACABA BENİM İÇİN ÖOK ÖNEMLİ BİLGİSİ OLAN CEVAPLASIN LÜTFEN
furkanaslan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aslasorma 1 kişi var benim bildiğim sizin varmı bildiğiniz
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@erdemsrc aynı gün yürürlüğe girer doğru ama siyasi haklar khk ile düzenlenemez
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Arkadaşlar 4 soruya İtirazım var cevaplarsanız sevinirim
- Anlatım bozukluğu sorusunda ben tespit ve ..... Bişeyler yazıyordu doğru cevap tespit ten sonra edilmeli kelimesi olması gerektiğini düşünüyoeum çünkü cümlenin anlamı o değişmeden tamamen bozuk oluyordu
- Solow modelinde teklonoji dışsaldı ve teknolojik değişme hiçbir türlü üretimi değiştirmez diye dğşünüyorım sadece tasarruflar etkiler gibiydi
3.öze dokunma sorusunda 2001 li bişeyler yazmıssınız ben onu öze dokunma kavramı temel hak ve hürriyetleri tamamen durdurulamayacı diye bi şık vardı cvap o değil miydi - Neoklasik model sorusuna alayı artar yazmışsınız yine teknoloji dışsallıpından dolayı hiçbişeyi etkilemez diye düşündüm tabi bunlar sadece benim düşüncem doğru demiyorum
-
Guymu Ziraat Leasing Uzman yardımcısı
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Guy mu daha iyi Ziraat Leasing Uzman yardımcı simi (banka değil) ikisinin de maaşı hemen hemen aynı ziraat extra olarak 350 lira setcard veriyo.Ve leasing te hedef baskı vs oluyomu acaba
-
Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı
Arkadaşlar ziraat uzman yardımcılğı kazandım ama işten çıkarmalar falan oluyor diyorlar ben atandım diye sevindim ama böyle şeyler doğrumu garanti bi meslek değilmi devlet kadrosuna atanmak gibi değilmi
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bankaci ziraat içinde aynısımı geçerli bilginiz varmı
-
@mülkiyeli34 hocam net 500 600 diyenler vardı onlarınki yanlışmı yani
-
@bankaci hocam uzman yardımcısı için İstanbul tazminatı ne kadar acaba bilginiz varmı ziraattede hemen hemen aynımıdır
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@W-S-Jevons hocam Halkbank maaşı ile ziraat maaşı aynımıdır acaba İstanbul tazminatı her 2 bankadada ne kadar kesin olarak biliyomusunuz