Sınavı kazandığın takdirde bankadan ayrılmada bir sıkıntı doğmuyor istediğin gibi çıkış yapabilirsin.Sadece istifa ettikten sonra ihbar süresi kadar çalışman gerekiyor o kadar.İstifa ettikten sonra yapılan eğitimler vs. için tazminat hakkı doğuyor bankanın.Ama bu tutarın çok yüksek bir meblağ oalcağını düşünmüyorum.
mülkiyeli34
@mülkiyeli34
mülkiyeli34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@ayran hocam istedikten sonra işten gelnce de çalışırsın fakat servis görevlisi olarak şubede çalışacaksınız çok fazla yoruluyor insanın kafası şubede.Bu yüzden zorlanırsınız çalışmakta.Ama size kalmış birazda.Çünkü işsizlik gerçekten zor kaymakamlık olmazsa pişman olabilirsiniz.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@duranvarlık istanbul tazminatı aylık brüt 330 tl fakat yılbaşında yükseltileceği konuşuluyor şimdilik böyle
mülkiyeli34 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@k-k emin ol sen öyle dediğin için kalitesiz bir okul olmadı Mülkiye. İşte bunlar hep kıskançlıktan.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Kymkm109 artı vizyon pdfsini ben bulamadım. hangi sayfada paylaşılmıştı acaba ya da nasıl ulaşabilirim.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
ben sınava girmeyi düşünmüyorum. Tedbir şart sonuçta. girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
arkadaşlar ben uzman yardımcısıyım Halkbank'ta. Uzman yard ve müfettiş yardımcılarına 3 yıl tecil ediyor sadece.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@furkanaslan Halkbank için yazdığım rakam kadardır.
-
@ayran hocam istedikten sonra işten gelnce de çalışırsın fakat servis görevlisi olarak şubede çalışacaksınız çok fazla yoruluyor insanın kafası şubede.Bu yüzden zorlanırsınız çalışmakta.Ama size kalmış birazda.Çünkü işsizlik gerçekten zor kaymakamlık olmazsa pişman olabilirsiniz.
-
-
@bolulu o konuda çok ümitli olmazsan iyi edersin bence çünkü gerçekten çok az çalışabiliyorsun ancak haftasonu çalışabilirsin.