Açıklanması Geciken MÜLAKATLAR
-
Dışişleri Aday Meslek Memurluğu da 8 Mart değil 13 Mart'ta sona erdi. Teşekkürler güzel başlık olmuş gerçekten.
-
Bugün bizim arkadaşlar sgk için etkinlik planlamışlar yakında da guy sonuçları açıklanırsa bizim etkinliğe katılım yeterli olmayabilir. Çarşamba günü saat 20.00 da etkinliği yapalım diyorum hem o zamana kadar etkinliği duyurmuş oluruz. Sizlerden ricam sonuç beklediğiniz sayfada bugünden bir duyuru yapmanız. Twitter hesapları olmayanlar 2-3 dakikada açabilirler etkinliğe hazırlık olur.
-
@jamesdean düzelttim hocam. mülakat bitiş tarihi verilmeyince kendim bakıyorum ama doğru tarihi bulmak zor oluyor.
-
@master Doğrudur sağolun.
-
Açıklanması geciken tüm sonuçlar için yarın bir etkinlik yapıyoruz
*Etkinlik: 17 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00 de etkinlik tagını yine bu başlık altından duyuracağım(spama düşmemesi için tam etkinlik saatinde yazarım)*Mümkün olan her platformdan(facebook grupları, twitter, forum siteleri vs.) duyurmaya gayret edin ve herkesi davet edin(eş, dost, akraba, tanıdık hoca)
*Etkinliğin duyulması için atılan tweetden çok katılım önemli o yüzden ben tweet atmasam da olur demeyin sen yoksan bir eksiğiz
*Etkinlikte herkes verilecek tag ile birlikte kendi sonuç beklediği kurumdan ilgili kişileri etiketlesin(örn: sgk için biz @msbagli başkanı, bakanı kim varsa etiketliyoruz) tanınmış bize destek verecek kişilerde etiketlenebilir(örneğin mahfi eğilmez twitterda etkin olan ve hemen geri dönüş yapan birisi geçen kpss ücretlerinde kendisi programda sorunu dile getirmişti)
*Saygı çerçevesinde herkes dilediğini yazmakta özgür ancak kurumlarda mülakatların ve sınav sonuçlarının açıklanmasının gecikmesi vurgu yapacak tweetler de atmanız önemli. Ayrıca bu etkinlik sadece şuanda sonuç bekleyenler için değil gelecekte mülakatlarda giren arkadaşlar içinde önemli kurumlar güvenlik soruşturmasını bahane ederek sonuçları çok uzun süredir açıklamıyor halbuki öğretmenlik ve polislik mülakatları kısa sürelerde tamamlandı. Güvenlik soruşturması yapılan tek alım A kadro alımları değil ve güvenlik soruşturması mülakatları olumlu olan kişiler için yapılan bir işlemdir. Soruşturması da olumlu olan kişiler atanır olumsuz olan kişinin ataması yapılmaz. Mülakat veya sınav sonucu bekleyen kişilere g.soruşturması yapılıyor diye bekletmek hiç şeffaf bir uygulama değil ve her şeyden önce bekleyen kişilerin birden fazla kadroya başvurup kadroları işgal etmesi söz konusu.
Geciken sonuçlar büyük belirsizlik yaratıyor ve insanlar mağdur oluyor -
arkadaşlar başlık #GecikenSonuclarMagdurEdiyor
Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum bu tagı twitterda yazdıktan sonra istediğiniz kişiyi etiketleyerek mesajınızı paylaşabilirsiniz. Herkese kolay gelsin mümkün olduğu kadar duyurmaya çalışın kendi mülakat/sınav sonucu beklediğiniz sayfada ve diğer sosyal medya mecralarında paylaşın.