Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 1500 personel alımı 2017
-
Tapu kadastro 1500 personel alımı 2017 yılında yapılacak.
-
Burada iibf'lilere bir ekmek çıkar mı ki?
-
hocam tahminimce bu alım da sözleşmeli olacak.Kurumlar sözleşmeli aldığı için başka kuruma atanan kişi tekrar bu kurumu sözleşmesini feshedip geçebiliyor.Bununla ilgili başvurularda bir madde oluyor mu?
En az 3 yıl çalışma şartı veya başka kurumda sözleşmeli olarak görev almamak gibi? -
@guyan-gelmiş daha önce tapu ve kadastro personel alımı şartlarında bahsettiğiniz gibi engelleyici bir hüküm hatırlamıyorum.
-
Ön lisans kadrosu olacaktır bir kısmı ama iibf için kadro olmasını bekleniyor bakalım.
-
@aliveli bir düşünsenize örnek veriyorum ben ilk yurtkur'da sözleşmeli olarak başladım ondan sonra içişleri bakanlığın büro memurluğuna geçtim ve orda da aradığımı bulamayıp tapuya geçtim.Sonra gümrük açıklandı bastım gümrük'e geçtim ve 2018 hazirandaki merkezi atamada 657'e geçip olayı bitirdim ve bunların hepsini 2016 kpss puanım ile yaptım.Devletin saçma personel politikaları yüzünden bu mümkün.
-
@guyan-gelmiş hocam saçma değil ama plansız yani bu kadar kadro değişmez çünkü kyk ve içişleri aynı maaş zaten, ancak çok daha planlı gidebilir bunuda DPB organize edebilirdi.
-
@aliveli sadece maaş olarak düşünmeyin yaşadığı şehiri değiştirmek için bile kurum değiştiren insanlar var.Milli eğitimde şu var eğer tercih yapıp yerleştikten sonra istifa ederseniz bir yıl boyunca tekrar başvuru yapamazsınız diye.
4b'de ufak bir değişiklik:Sözleşmeli olarak atandığınız herhangi bir kurumdan istifa etmeniz halinde aynı kpss puan ile herhangi bir kurumun sınavına başvuramazsınız.Bu kadar basit olduğunu düşünüyorum. -
2017 yılı sözleşmeli personel alımları için çok düşük maaşlar belirlendi kyk 2200 civarı, içişleri büro memuru 1800 tl civarında bakalım tapu maaşı nasıl olacak.
-
Tapu iibf den alim yapmayacakmis.http://www.ntv.com.tr/ekonomi/tapu-kadastroya-bin-500-personel-alinacak,OwVYgOSCnkyMuaAzUuYgeg?_ref=infinite
-
Söz konusu kadrolara sadece Tapu Kadastro, Harita Kadastro ön lisans, Tapu ve Kadastro Yüksek Okulu lisans, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.