2016 Aralık GUY Sınavı
-
@vmyadayi yeni hükümet modeli en kötüsüne alıştırıp az biraz güzel haberde sevinmemizi sağlıyorlar.Başarıyorlar da tam 1 yıldır alım yapılmıyor o kadar ihraç söz konusu oldu ve biz 1750 kişi gelsin diye dua eder olduk.Hakkımızda hayırlısı
-
Harıl harıl ders çalışan bi ben miyim. İlan belki erken gelecek belli geç gelecek bilemiyorum ama ilan geldiğinde bu şansımı kaçırmak istemiyorum. O yüzden planımı yapıp ders çalışmaya başlamıştım çoktandır amma buraya girince de moralim bozuluyor arkadaş
-
@adsız bozma moralini çalışmaya devam et doğrusu o
-
ohalde hakim savcı alınıyor ama guy vmy vs.alınmıyor bu nasıl bi şans anlamadım gitti
-
@paretowilfredo arkadaşımız bi yerlerden haber aldı aldı almadı böyle hep beklemede olacaz umut Allahtan ne diyelim aylardır bekliyoruz yıl olacak
-
Herkesin bildiği bir hoca kasım aralık gibi bi sınav olacak dedi bugün ama bilemem tabi
-
@hakimim_25 hangi hocaymış o
-
İsim vermeyeim de iyş tanıdığımız bir hukukçu desem yeter:) @mk-ank
-
@hakimim_25 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
İsim vermeyeim de iyş tanıdığımız bir hukukçu desem yeter:)@mk-ank
Direkt bir isim geldi aklima hernese kat la alakali falan herhangi bir yorum yapti mi acaba
-
Onu sormak aklıma gelmedi ya duygusaldım o ara bi canm sıkkındı o yüzden kusura bakmayın moral olsun diye duyduğumu paylaştm ama umarm boş yere ümit olmaz @Guygelsinnn
-
B grubundan alımlar sozlesmeli olacak sanirim osym sitesinde geciyor. A grubunu nasil etkiler?
-
@marshallinksi o linki atarmisiniz b grubunun sozlesmesi konusu olan linki
-
@hakimim_25 peki hangi kurum acacakmis o sinavi o konuda bir şey dedi mi
-
http://www.osym.gov.tr/TR,8797/takvim.html tarih olarak verilmiş biraz aşağıda
-
Guy için söyledi @vmyadayi
-
@marshallinksi 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
http://www.osym.gov.tr/TR,8797/takvim.html tarih olarak verilmiş biraz aşağıda
Sağlık Bakanlığı arada yaptıkları hep sözleşmeli olur bu ilanda B grubu yok...
-
Daha asagi bakarsaniz gorursunuz yaziyor . 21-31 aralik alimi olarak
-
Bugünde gelmedi gönlümün efendisi
-
@paretowilfredo bi haber alabildin mi kardeşim?
-
Zor durumdayız Allah yardımcımız olsun gonlumuz inşallah sınav ilanı gelir der ama ortada malesef bir şey yok