2016 Aralık GUY Sınavı
-
@arthur-smithes sen o sınavların süreçlerini beklersen guy ilanı 2017 nisandan önce gelmez. Geçen yılki ilandan önce önümüzden hickimse gitmemişti bu yıl 400 kişi sgkya gitti sen ona sukret bence fazlası olmaz çünkü.
-
Arkadaslar sınavların erken açılması demek önümüzdeki insanların gitmesi anlamına gelmez sınav süreci sonuç ve mülakat derken zaten aylar sonrayi buluyor ve o insanlar senle birlikte hemen hemen tüm sınavlara başvuruyor guy dahil olmak üzere ha sadece bu sene faydası olan tek bir şey var oda 400 sgk açıklandı onu isteyen diğer sınavlara başvurmaz çünkü sonuç belli kazandılar. ...
-
Hiç kmseden ses seda yok galiba açılmayacak 2016 da dedkleri gibi yoksa şimdiye duyumlar havada uçuşurdu
-
@hakimim_25 hocam malesef bu sessizlik onun işareti gibi ama bu tahmin duyum değil
-
herkes sus pus oldu arkadas nereye kayboldu bu duyumcular.
-
Bunca yalanı kim çıkardı ben ona hayret ediyorum ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama demek çıkıyormuş
-
Şu sıralar,duyumu olan bile bunu söylemeye korkar oldu .
-
Arkadaşlar Ahmet nohutçu demiş ki ocaktan önce gelmez
-
nerede demiş
-
Gerekçesini de söylemiş mi
-
Dersanede arkadaşa demiş gerekçesi açığa alınmalardan dolayıymış
-
Ahmet Nohutçu duyumlarla ilgili pek konuşmasın mümkünse asıl ilgi alanı olan kaymakamlık sınavı için dahi bir şey söyleyemedi. Pareto çok önceden ısrarla tarih belirtmesine rağmen, kendisi ilana çok yakın bir sürede sınav geliyor dedi.
-
Orasını bilemem de ben aktarayım dedim @sofokles
-
Duyum değil tahminim şu beklenen ihraç khksından sonra gelir
-
hep aynı terane hocam.sgk niye beklemedi khk yı madem böyle bişey var.bu ohal sadece maliye bakanlığı ve ibf yi vurdu malesef
-
@paretowilfredo son durum nedir var mı gelişme. Ona göre alım yoksa işe girmeyi düşünüyorum
-
Herkes duyum paylaşıyo maşallah pazarteside ben duyum paylaşcam.
-
@urfa63__ @paretowilfredo evet hocam ay sonunda bakacağım diyordunuz
-
Bir gelişme yok mu? KHK beklentisi umut diyelim mi?
-
Bu yapılandırma olayıda baya meşkul etmiş olabilir gib i. Bu ayın sonunda biticek.kadir hocanın da kasımı işaret etmesi söylemini kuvvetlendiriyo