2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaslar Mikail Arslan Kirsehir mv kendisi. Zamaninda kadir koc ve bikac kisi meclise yanina gitmisti. Guy ve ogretmenlere gelen mulakat icin konusmuslardi. Kendisinin twitter hesabi var ve az takipcili. Yani attigimiz mesqji gormeme durumu yok. Ben sabah attim kendisine. Mesaj kismi acikken sizde uygun bi dille yazin derim birsey kaybetmezsiniz
-
Mikail Arslan'a yazdığım metin
Sayın Vekilim merhaba. Bundan birkaç ay önce kpss A grubu öğrencileri ve hocalarımızla sizin yanınıza Meclise gelmiş, sorunlarımızdan bahsetmiştik. Bizler İİBF nezunları olarak 2017 Kpss öncesi Maliye Bakanlığından Uzman ve Müfettiş kadroları beklediğimizi ( özellikle Gelir Uzmanlığı ) bu kadroların kpss öncesi gelmemesi halinde koskoca 1 senemiz ve emeklerimiz puanlarımızla birlikte yok olacağını söylemiştik. O günden sonra öğretmen adayları, sağlık mezunları vs birçok farklı alanlarda devletimiz onbinlerce kadro sağlarken bizler adeta üvey evlat muamelesi görmekteyiz. Referandum öncesi müjde alamayan birkaç kesimden biri de biz olduk. Sesimizi hiçbir şekilde duyuramıyoruz. Halbu ki istediğimiz kadro öğretmenlere verilen kadronun çeyreğidir vekilim. Bu mesajımı okur musunuz bilmem lakin okursanız bizler gerçekten çok zor durumdayız bunu bilmenizi isterim.
Bu mesajı 130000 Kpss A Grubu adayları adına atıyorum sayın vekilim.
Saygılarımla. -
Arkadaşlar 2016 KPSS nin 1 yıl geçerli olmasına karşı hukuksal bir mücadele verilebilir mı iptali olasılığı olabilir mı sonuçta diğer yılları kapsayan bir karar değil sadece bu yil için yapılmış birşey ?
-
@TugayÇ msjları görmüş olmalı çünkü msj kısmı kapanmış
-
@jevons bende hala acik gozukuyor
-
@TugayÇ şimdi bnde de göründü attım hemen saol hocam
-
Arkadaşlar gündeme giremiyoruz bile 2 saattir twit atıyorum
para falan toplanıyodu ne oldu o iş ? -
Etkinlik duzenleyen arkadaslara bir not ; tag satin alinmadiysa gundem imkansiz. O yuzden etiket etkinligi duzenleyin. 1 veya 2 kisi belirleyin hergun o kisiye 1000 twit atin elbet farkedilir. Etiket olmadan gundeme girmeyen twitleri senden benden baska kimse gormez.
-
Bende attım inşaAllah görür ve dikkate alır
-
@TugayÇ mikail arslan a defalarca attım görüyor cevap vermiyor
-
@mertbulut onla alakası yok biz bugün kendimiz yaptık düzenleyelim istedik paralı ayrı
-
@aylin-yılmaz kim cevap vermis ki o versin. En azindan durumumuz hakkinda bilgi sahibi olur. Hem Akp mv hemde plan butce komisyonunda. Kaubedicek biseyimiz yok herseyi denicez.
-
Arkadaşlar maliye bakan yardımcısı CENGİZ YAVİLİOGLU ve oğlu Hilmi YAVİLİOGLU na Facebook üzerinden yazalım bence oğlu Facebook ve Twitter'da aktif ve babasının hesaplarinada bakıyor bilgilendiriyordur Erzurum milletvekili dr.cengizyavilioglu face üzerinden yorum yapabiliriz paylaşımların altında fazla yorum yok muhakkak görünecektir.
-
Ve Cengiz YAVİLİOGLU da bir ibffli kamu yönetimi mezunu
-
hılmıyı ekledm ıns kabl eder
-
@torpil-siz cengiz yavilioglu daha bikac hafta once kirikkaleye geldi gittim yuzyuze konustum hicbirsey demedi . ya gercekten ilanin ne zaman gelecegini bilmiyor yada kpss oncesi gelmeyecegini bildigi icin bize mahcup olmamak adina dogru durust konusup cevap vermedi. Ayrica dun yusuf hocanin twitinde cengiz yavilioglu da etiketliydi .yusuf hocayi takip etmesine ragmen goruyosunuz ona bile cevap vermedi. Yani o adamdan umudunuzu kesin bence
-
@torpil-siz bu yavilioğlular kimler ya aşiret mi her yerdeler
-
@TugayÇ yüzyüze mi konuştun cevap vermedi mi
-
@aylin-yılmaz evet yuzyuze konustum. Ilan grlebilirde gelmeyebilirde calisiyoruz suan kesin birsey diyemem dedi
-
@TugayÇ yusuf kaplan a bile cevap vermedi