2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Şakir 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar yeri gelmişken yazım daha öncede söyledim ama yine bu kadar stresli bekleyen arkadaşı görüyorum. Emin olun bende öyleyim. Özellikle erkekler askerlik sınav ne olacak ne zaman gelecek ilan tecil bitti bitiyor hesabı yapıyor. Bende onlardan biriyim. Bu hesabı yaparken askere gidersem ne olacak atama vs vs kafama takılan soruların cevabını almak için Gelir Müdürlüğü merkezine gittim. Durumu kapidakilere anlattım inandıklarını bilgi için nerden en doğru bilgiyi alabileceğimi söyleyip yönlendirildim. Sınavları yapan bölümün Şefi ile konuştum. Tabi buraya kadar gitmemde belki yanımda çarşıya gitmek için gelen annemin güler yüzlü karakterinin faydası varmıdır bilmem ama Şef uzun uzun sohbet etti ilan gelir dedi askere gitme hatta baya fazla alım olacaktır dedi.
Vel asıl kelam bende sizin gibi bekleyen biriyim. ilan gelir gelmez bilemem ama öğrenebildigim bu.
Kardes ilan gelecek yil icinde biliniyor ama kpss oncesi gelir mi o onemli arti bundan sonra onlar bizim pesimize dussun oy oy diye dusunun ya 1 yil dile kolay 1 yil bu 1 yilda cocuk dogar evlebilir vsvs dedigimiz gb koskoca bir yila mal oldu bu is bilmez burokratlar ve bu kadar insanin hakkini sirat koprusunden gecerken veremeyecekler.umarim ilan gelir ama ilan gelse de kazansam da ben yine de cogu kisiye hakkimi helal etmiyorum cunku yillarca emegim somuruldu yararlanmadigim halde benden gss adi altinda prim kesiliyor
-
Saat 10 a geliyor hadiyin yusuf Kaplan a yazın hadi arkadaşlar bu son şansımız bitiyoruz hafı lütfen yusuf Kaplan a
-
@adem-simit arkadasım il göç taşra uzmanlıgıdır üç aşagı beş yukarı guy gibi maas alır rotasyona tabidir.Ankarada kalanlar merkez uzmanlarıdır o da göç uzman yardımcısıdır alım sayısı nispeten daha az olup yüksek kapatır özlük hakkı ve maası daha iyidir saygılarımla
-
Benim şahsi fikrimdir, duyum felan değil. referandum öncesi ilan gelmezse sonra gelmez zaten niye gelsinki yani var mı bir mantığı oy lazım diye şubatta öğretmen alımı yapmıyoruz dediler şubatta ilan geldi. Yani ya kpss öncesi yada en az 1 sene daha gelmez.
Seve seve alacaklar agam vergi daireleri de personel acigi var uzmanlik sinavi acilmasini bekleyen belesciler zaten isi bilmiyor kurumda cok acik var deniyor ki istanbulu dusunursek bu acik daha fazla mecbur alacaklar
-
@minikguy aynı düşüncedeyim kardeşim. Benim inanıyorum inşallah ilan gelecek gelir idaresindeki Şef'i çok samimi buldum ben inandım Rabbim yaniltmasin ve yardımcımiz olsun.
-
@minikguy aynı düşüncedeyim kardeşim. Benim inanıyorum inşallah ilan gelecek gelir idaresindeki memuru çok samimi buldum ben inandım Rabbim yaniltmasin ve yardımcımiz olsun.
Insallah kardesim
Amin hepimizin insallah -
@bombiksmori valla bence hıhı tamam olur gibisinden salladı öğretmen olmayınca pekte sallamadı
-
@maliyeciadayi bastan savma demekki salla ya
-
@maliyeciadayi sagolsun..mantıklı bi tepki verse kalp krizi gecirirdim zaten
-
@bombiksmori zati cok ciddi duruslu tırsmadım değil biz duyurduk artık gerisini kendileri bilir
-
Arkadaşlar twitter da sorun mu var yaklaşık 1 saattir giremiyorum
-
https://youtu.be/benDIZJtVUw hislerimize tercuman olmus:)
-
<.......
-
https://twitter.com/acetmehmettw/status/837702576598618113 Şunun altına bişeyler yazalım mı numan beyden yardım isteyelim
-
@pozitifdışsallık Gönderinin altı resmen kaos hesap sahibi olsam hesabı kapatır giderim iyi sabrediyorlar valla
-
@paretowilfredo hocam peki ilgöç için bi duyum var mı ? Birisi kesin gelecek diyor.
-
twitter a gelin yusuf kaplan 23.10 da arkadaşlarına haber verin toplu hareket edicez yazdı
-
Aynen herkes twitter a face i olan duyursun.
-
Arkadaşlar twitere 23.10 da yusuuf kaplan hareket edecez dedi
-
facedekiler duyursun