2016 Aralık GUY Sınavı
-
Valla ilan gelse aglayacagim o derece oldum ya. Bu 3.senem 86 puanim var .. vgm ve SGK yi 1 puanla kacirdim .. bugün zaten çok kötü bi gündü SGK açıklandı . Perişan haldeyim.
-
Baska hic bir konuda bilgim yok ama görülüyor ki il aciliyor yine yani sistem değişmedi sanırım
-
Aslinda herkes vergi dairesinde tanıdığı olana sorsa ordan hangi il acilacak hangisin ihtiyaci var ogrenmis olurduk bu da ilan in gelmesinin yakin olduğunu gösterir
-
Umarım o adaletsiz sistem değişmiştr
-
Resmi Gazetede bir şey yok umut ettik işte bugün bir hoca bir şey paylaşacak denildi kim bilir nedir yarın bizi ne beklicek ilginç ya Allah yardımcımız olsun
-
Henüz yayınlanmamştr diyor hem zaten ben bu gece değil yarın gece bekliyorum yarın gelmezse çok üzülücem
-
Ağlamak istiyorum
-
Bir de yarini bekleyelim 1sene bekledik..
-
Geçen sene 6 ekimde birisi paylaşmisti bekleyin ilan gelecek dedi bikac saat deyince kafa mi buluyor dedim ama bi umut bekledim 00 da bi baktım gerçekten de ilan geldi 7 ekim olmuştu ve ilan gelmişti o yüzden dedim resmi gazetede bir şey yok
-
Günaydın acaba bugun gelecek dedikleri ilan içişleri bakanlığının 10kisilik ilanı var o mu ...️
-
@ceren 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Günaydın acaba bugun gelecek dedikleri ilan içişleri bakanlığının 10kisilik ilanı var o mu ...️
-
İnşallah gelir bugün
-
Umarım gelir il seçimi olmadan 10 kat sınav yok bişey yok zaten
75 ile müft olan 70'01 ile guy olanları düşündüm yıllardır heder olan 80 li son zamanlar 77 78 li puanlarıma üzüldüm -
Kadir hocanın dediği dernekler miş gençler son yazdığından o anlaşılıyor
-
31 aralıkta sınav olacağını varsayarak en geç ne zaman ilan etmesi gerekiyor gib'in??
-
İşin kötüsü ne biliyor musunuz 11 aralık 2015 ten nisan 2016 ya kadar ha geldi ha gelecek denilen guy ilanını yorumları okuyan okuya buraya kadar geldim ama sonuç bir şey yok onun için hakkımızda hayırlısı ben suan icin pek inanmıyorum ilanının geleceğine
-
Mayista sinav var dendi agustosta sinav var dendi simdi aralik 5diye tarih veriliyor. Gib bu belli olmaz kurum talepleri iStenmis aslinda ilan gelir bence
-
@guyan-gelmiş kasım 10 15 arasında gelmeli o zaman
-
sınav yönetmeliğini okudum ama bulamadım. şu tarz bir madde yok mu ''kurum sınav gününden şu gün kadar önce sınavı ilan etmelidir'' tarzında @AbuZiTTin
-
@guyan-gelmiş 45 gün önce olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam