2016 Aralık GUY Sınavı
-
13 gün 2750??? Bu rakamlar niye @serkan98
-
Rüya rüya ya
-
@Jakuppp duyum olarak paylaştı zaten pareto. Net bilgi olarak söylemedi.
-
@jauntyy tutturma babında dedim
-
Bu kadir hoca kimki
-
@Jakuppp bence insan kaynaklarındaki adamlarda bilmiyor yarın ne olacagını onun için kimseeye yüklenmeye gerek yok
-
@ncbb yüklenmedim
-
Sağlam bir duyum yok mu kader mahkumu kardeşlerim.
-
@urfa63__ var hocam ölüm var bize bunu yaşatanlara, kıvrandıranlada ölüm var
-
Kasıma gelir bence daha önce 2016 da alması gereken kadro var umutsuz olmayın gelicek arkadaşlar
-
Örneğin guy'un 2014'teki ilanında ilan 13 Kasım'da ve sınav tarihi 28 Aralık olarak belirlenmiş.Bu düz mantıktan yola çıkarak ve sınavın 31 Aralık'a kadar olacağını varsayarak (ki bence kesin alım olacak sonuçta 1250 kadro tahsis edilmiş koşa koşa alırlar) ilan en kötü 15 Kasım'da gelir. Eğer zaten o zamana kadar gelmezse büyük bir sorun var demektir.
-
Arkasaslar simdi 2016 yili icin tahsis edilen net kadro 1250 olarak mi goruluyor?
-
@Siyocu evet
-
Arkadaşlar bütçede yazan 1250 kişi göstermelik bir rakamdır gib ihtiyaç dahilinde istediği kdr kadro açabilir.Ayrıca geçtiğimiz dönem bakan 3500 kişilik kadro izni vermişti bunun 1750 kişisi 28 kasım sınavıyla atandı hali hazırda 1750 kişilik izin var.bu sayıyı arttırıp azaltmak kendi elinde
-
@urfa63__ zaten hiç bir kariyer kadrosu etkilenmeyecek
-
@paretowilfredo üstat bu kadro sayisinin 51000 den 5 bine düşürülmesi ne iş. Sanki her yil bizden aliyolarmis gibi de
-
Arkadaşlar ihraç listeleri bakanlıklara ulaşmaya başlamış, ben bu ihraçların Guy ilanı konusunda belirleyici olabileceğini düşünüyorum. Hele ki Gelir İdaresinden çok fazla adam ihraç edilirse mecburen kısa sürede bir ilan gelecektir. Sabırla ve çalışmaları aksatmadan çalışmalara devam arkadaşlar içimden bir his yılbaşı öncesi 1200-1800 arası bir ilanın geleceğini söylüyor. Net duyum yok, kusura bakmayın bunun için.
-
Sayi olarak 2000 gelecek arkadaslar bu konuda rahat olun. Ama zamani belirsiz cok gec de olabilir
-
@davetsiz54 sistem değişikliği olacak mı önümüzdeki ilk alımda ?
-
askerdeyken ya da askere gitme aşamasında başvurabiliyor muyuz? çünkü kasımdan sonra şansım kalmıyor artık kaçamıyorum