2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ynl006 bir duysa belki değişir makus talihimiz yarın toplu şekilde gitsin bir bakalım mektuplarımız
-
Ben de yazdim mektup. Forumdaki herkes duyarli olsun ve bi seyler yazsin mutlaka arkadaslar lutfen.
-
Umarım çok mektup gider şöle 5 bin 10 bin falan
-
@mertbulut 5000 mi kardesim güldürdün ya. Maksimum 100 mektup gider
-
Umut dünyası ya ne yapalım bir kitap çekilişine 1000 yorum yapılıyo faceteki grubun üye sayısı 40.000
-
Arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum. Bu guy alımları için derdimizi milletvekiline anlatsak sizce işe yarar mı
-
Hayatımın son 3 yılı hep mücadele karşılığı alinamayan.
-
@gozde41 tanıdık mv varsa anlat ise yaşamasına bakma bence
-
Ailelerimizde mektup gonderebilir bence bu sadece bizlerin degil bizi seven herkesin derdi
-
@ddguy anlattım bakalım umarım işe yarar
-
@gozde41 nerenin milletvekili sence ilgilenir mi yani ne dedi
-
@gozde41 arkadaşım kimi görürsen anlat illa bi geriş dönüş alırsın farkındalik olur seçim surecindeyiz sorunlarımıza en duyarlı olacakları zamandayiz ...
-
@k67 referandumda bi bize alım yok nedense ne yaptiysak artık .
-
Umarım ilgilenir Kocaeli mv. Aynı mahallenin insanıydık hatrımız olur inşallah:) ilgileneceğim dedi zaten çok kalabalıktı pek uzun tutamadım twitterdan da yazdım bugün unutmasın diye umarım okur.Referandumu,CBnın istihdam istegini de işin içine katarak yazdım
-
@gozde41 umarım ilgilenirde alım gelir.
-
İnşallah
-
@gozde41 twitter hedabını ver bizde yazalım
-
@gozde41 hocam adresi ver bizde yazalım
-
Bu arada Mikail arslan gormedi Benim yazdığım metni
-
Memurlar. net watsapp uygulaması baslatmıs oraya da yűklenilebilir arkadaşlar. Bu arada cbaskanina epey onceden gondermistik tekrar mi mektup gonderiyoruz?