2016 Aralık GUY Sınavı
-
Mektuplardan birinde anne babanızın adıyla yazın daha iyi olur bence:)
-
@köyün-ağası başımıza iş almayalım sonra yalan beyandan:)
-
Ben eşime benim yaşadığımı sen anlat isteğimizide biliyosun dedim iki mektup atıcaz
-
@mertbulut çok mantıklı
-
@bombiksmori acaba nicin eksilenmis olabilirim??
-
resmen zurnanın zırt dediği yere geldik..alalım önümüze bi kağıt:)
-
@bombiksmori yalan beyan niye olsun onlar daha çok istiyor atanmamızı aslında tüm akrabalarla yazsak daha iyi olur yeter açın şu sınavı çocuk ders çalışmaktan bıktı falan derler etkili olur
-
@köyün-ağası aslında ikna edebilsem de alın artık su melankolik şeyi başımızdan içerikli birer mektup yazdırsam akrabalara:))iyi akıl ettiniz hocam
-
@bombiksmori 10 gün önce cb ye mektup yazalım dedim 4 kişi yazdık bugün herkes yazıyor 10 gün sonra anne baba akrabalara yazdıracaklar ileri görüşlülüğüme kimse inanmıyor:) Akrabalara dedikodunuzu burayada yazın deriz belki bize acıyıp sınavı açarlar.
-
Hersey hazir tek bir onay gerekli deniyor su 10 gunde hersey degisebilir bu sansimizi iyi degerlendirelim mektuplarimizi gonderelim aralarindan birini ikisini bile okusalar istihdam cagrisi olayina okadar uygunuzki
-
@köyün-ağası olur mu hocam ben goy goy ailesinin bir űyesi olarak ileri gőrűşlűlűğűnűze hep inanmışımdır:)
-
30 bin öğretmen yapılırken 3000 Guy alımı yapılmıyor umarım alımı alırız
-
Aynı anda çok sayıda aynı içeriğe sahip mektup gelirse illaki iletirler konuyu bence
-
Suan gecen yillarda olanin ceyregini istiyoruz mufettislik duy mhuy ne cok hayalimiz vardi azla yetinmeyi ogretti hayat bize bu yil
-
@bombiksmori eyvallah
-
Arkadaşlar ben üç kişiye yazdirdim mektubu benle birlikte dört oldu hayırlısı
-
Arkadaslar sayi herkes fikrini beyan ederken ozgur olsun ama sayi bazinda ayni dili kullanip ve kac aydir ilan gelmedigi bazinda ayni dili kullanalim benden de 4 kisi gonderecek
-
Cumhurbaşkanın bir sözüne bakıyor sayın maliye bakanının inadının kırılması için
-
Ama normal posta yoluyla gonderilirse gec gidebilir
-
@selinn aps yle gonderilirse hem takibi yapilabilir hem daha cabuk gider