2016 Aralık GUY Sınavı
-
Imkanimiz oldugunca aps yoluyla gonderebilirsek ne guzel olur
-
@bombiksmori ayni seyi dusunmusuz
-
@bombiksmori aps ile gönderin daha hızlı olur 8 tl tutuyor
-
@selinn ewet:) en son mektup gonderdigimde normal mektup 1.80 aps 9 tlydi.
-
@köyün-ağası ağam sözünü geçiremedin demek ki herşey facede bitiyor facedekiler organize olunca daha etkili oluyor
-
@aylin-yılmaz sakalımız yok ki dinlensin:)
-
@paretowilfredo Allah rızası için bir şey söyle artık.
-
@bombiksmori beni gülmeyin ama aps ne bilmiyorum en son ilkokulda göndermiştim mektup birisi açıklasın da onu yollıyım pttden yollarken aps mi dicem
-
@jevons aps acele posta Servisi demek aps de o anlar
-
Normalde gelecek hafta beklentimin en yüksek olduğu haftaydı..İçeride hala neden bir çalışma yapılmıyor akıl alır gibi değil!Bu ilanların gelmemesinden menfaati olan tek kişi var mı acaba ben mi gözden kaçırıyorum?!!Hava güzel,zemin futbol oynamaya müsait,seyirci çıldırmış ama hakem düdüğü hala inatla çalmıyor!
-
@jevons hocam aps=acele posta servisi. Zaten mektubunuzu gorunce onlar nasil gondermek istediginizi sorarlar:))
-
Biz elimizden geleni yapalımda gelmezsede Allah büyük hakkımız emeğimiz haram olsun ne diyelim
-
@mertbulut umarım alım yaparlar da binlerce emeği ziyan etmezler tasarruf deniliyor 30 bin öğretmen alınıyor ziyan edilirse haram olsun gerçekten.
-
umudum cok vardi ama tugrul hocanin aciklamasi maalesefki cok uzdu ama yinede hersey degisebilir deniyor tabiki, kadir koc hocadan donus alan varmi cok net cok emin konusuyordu
-
@selinn kadir koç a sorsana bı guy u bakalım ne yapıyo hemen engelliyo mu ama sen kizsin engellemez belki seni güzelce açıklama yapabilir
-
Tuğrul hoca biraz bence kpss ye yüklenelim diyede söylüyo olabilir çünkü ilan beklemekten kpss calışmıyosunuz ona calışın eğer ilan gelirse ne ala dio hep
-
benim bir totemin var ve her seferinde mutlaka oluyor, simdi onu yapsam, herkeş bir ton soru sorar. totem oldugunu soyleyerek yapayim, boyle de tutar belki.
ilan geliyormus arkadaslar, oturun ders calisin.
-
Arkadaşlar buraya lütfen batıl şeyler yazmayın ya mektup yazın cimere yazın bimere yazın vekile yazın
-
@k67 takipten cikardim onu sadece acaba mahcup olup bi aciklama yaptimi bu surecte diye merak ettim
-
@mertbulut umarim oyledirr tugrul hocaya cunku cok inaniyorum ben