2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart aslında Hilmi beye hepimiz yazsak nasıl olur yazmadigimiz yetkililerin bi aileleri kaldı zaten sana sorcam dediyse ilgilenecek bi insan belki de
-
@ddguy bıldıgım kadarıyla yılın ortalarında guy sınavı yapılıyor dedı dedım evet ama bu yıl aclmadı ınsallah acılr olur dıye dusunuyrm ama yıne de sorarım dedı
-
@İnmyheart ayyy hadi inşaAllah sorar da iyi veya kötü bi haber alırız olmadı hepimiz de yazariz kardes
-
Zamanında Kadir Koç'a primci kesinlikle öğrenci umrunda değil kendi reklamı peşinde dediğim için yine herkes bana itiraz etmişti hatta bi arkadaş ''odom bozom ocon colosoyor sonon no foydon vor'' demişti sonuç olarak yine ben haklı çıktım ne dediysem ben haklı çıktım ama inatla insanlar yine bana karşı çıkıyor olsun sonunda ben hep haklı çıkıyorum
-
@Rorschach159 sürekli ben demen dışında sana katılıyorum
-
@k67 Revize ediyorum o zaman ''biz'' normalde bu kadar egoist değilim ama bu sitede insanlara bazı şeylerin gördükleri gibi olmadığını anlatmaktan gına geldi ve dediğim her kelimeye muhalif oldular
-
@Rorschach159 kardeşim insanları çok ciddiye almamayı zaman sana öğretecek fazlasıyla ben seni tanımıyorum ama gayretli bı arkadaşa benziyosun ins en yakın zaman da güzel yerlere gelirsin ...
-
@k67 Ya hocam ya benim kardeşim dediğim adamı ayaküstü uyutuyorlar zaten cebinde 5 kuruş adam ona göz koyuyor bu da bana çok koyuyor gelemiyorum haksızlığa birine haksızlık yapıldığında deliyorum bunun için tanımam gerekmiyor otobüste hiç tanımadığım birine yapılsa da tepki gösteriyorum istemsiz oluyor
-
@Rorschach159 hocam İİBF linin sorunu zaten bu hayal kurmak , herkese herşeye inanmak, asıl amacın ne olduğunu gorememek , çok çabuk inanıp hayaller kuruyoruz çok çabuk inanıp hayallerimiz yıkılıyo mücadele gücümüz zayıf birlik olamıyoruz o yüzden de vuran İİBF liye vuruyo ama üniversitesi açacakları zaman önce İİBF acarlar uzun oldu ama umarım anlaşılmıştir
-
@k67 Orası ayrı tez konusu olur zaten mesela ben ingilizce iktisat bitirmiş adamım ne işim var devlette ne işim var guyda vdkda beni sistem özele yönlendirmeli ama malesef sistem bu ve Türk gençleri olarak tembeliz suçu bırazda sisteme atarak kendimizi kandırıyoruz
-
@Rorschach159 yani hocam sor kendine neden 4-5 seneni İngilizce iktisat verdin senin KPSS de ne işine yaricak bu dersleri İngilizce görmen İngilizce okuyanlar IS-LM in ne olduğunu manasını bilerek okuyo bende ezberliyorum İngilizce öğrenmek güzel birşey ama iktisat i İngilizce niye okuruz sonra gel KPSS ye hazırlan boşuna amelelik yapıyoruz
-
@ddguy ınsallah
-
Referandum sonrasına mı kaldı bu ilan sizce?45 gün eklersek artık bugünden sonra .Gerçekten artık çok sıkıştık.Kpssde geldi.Daha ceza hukuku büyüme tr ekonomisi bekliyo.Kültür yetenek ayrı bir dert?Önerileriniz neler?
-
-
güzel haberlerin geldiği bir hafta olması dileğiyle..
-
@Ricardoreyiz güzel kıvırmış
-
@velibaskal tahminim ilan gelmicek ti demişti en son şimdi gün hesaplaması yapıyo ben anlamadim
-
@ddguy tamamen reklam amaçlı ve bir şey bildiğini sanmıyorum bu adamın o zamanlar meclise gitmesi bir şey ifade etmez suan meclise gidip hazir olan ilanin neden verilmediğini sorgulamasi lazımdı gerçekten destekcimiz olsa
-
Mektup gonderme konusunda durumlar nedir acaba herkes gonderiyormu bugun ?
-
@selinn ewet gonderiyoruz apsyle;) issiz bi insan icin 9 tl buyuk luks ama guy icin deger:))