2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart açıklama yapacaklarına göre ilandır bu güne kadar kimse çıkıp guy mhuy alımları olmayacak demedi
-
Bence ilan olmayacak diye aciklama yapmazlar dimi
-
@luck olumsuz bir açıklama yapsalardı şimdiye kadar yaparlardı referandum öncesi kimse olumsuz bir açıklama yapmaz neyse şunun şurasında iki haftaya ne kaldı
-
2 haftaya sınav ilanı olsa amin
-
sımdı sordum arkadaslar bu acıklama olumlu mu olumsz mu dıye cevap verırse yazarım buraya
-
@İnmyheart yemin ederim nick lerde gözüm seni ariyo kardes inşaAllah güzel haber alırız sabrımın son naktasindayim hergün aglamaktan içim çıktı ya yetti gari
-
3 mektup gönderdim arkadaşlar lütfen şu mektup işini atlamayalım ya şu iki haftada ne yapsak kar
-
Eğer bu cevabı geçiştirmek için vermediyse olumludur,bugüne kadar hiç alım olmayacak gibi bir açıklama duymadık
-
Daha önce de birisi mecliste 14 mart konuşuluyor demişti hatırladınız mı bu iki hafta sonraki açıklama acaba ilan olabilir mi hadi inşallah diyelim arkadaşlar.
-
Ben korkmaya başladım arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı ilana çıkamıyoruz fln demezler demii
-
Arkadaşlar sürekli takip ediyorum bu sayfayı bi arkadşın gönderisini görünce üye olup yorum yapmak istedim. Ben de bi tanıdığıma aratmıştım 2 hafta öncesiydi, Ank.da Maliye'de arkadaşı varmış baya üst konumda biri. Demişti martın ortalarına doğru bşyler düşebilir. Şimdi arkdş da 2 hafta deyince bi umutlandım. İnşallah doğrudur ilan gelir yüklü bir şekilde.
Mektup da gönderdim sabah erkenden ihmal etmeyelim mektubu lütfen. -
olabilir mi ?
-
arkadaslar goruldu ama cevap vermedi
-
@İnmyheart o kim hocam
-
@pozitifdışsallık bakan yardımcısının kardesı
-
15 Martta ne olacağını %99 biliyorum ama %1 hata payı olduğu için söylemek istemiyorum. Zamanında Aralık sonu ilan gelecek dediğimde herkes ağasın paşasın demişti de ilan gelmeyince anamıza kadar sövüldüğünü gördü bu gözler. Mart 15 olayını ben yaklaşık 1 hafta önceden duydum ama açıklamadım dillendirmedim dillendirmem de. İlan gelir ya da gelmez demiyorum çünkü iki seçenekten birini söylersem ve diğeri gerçekleşirse yiyeceğim küfürleri de biliyorum.
-
@Priss lutfen dıllendır bır duyuma muhtacz ıyı veya kotu.
-
@İnmyheart Dostum cidden yapmayacağım bunu %100 emin olsaydım çıkar söylerdim gelecek ya da gelmeyecek diye ama şuan az da olsa hata payım var ya ondan cesaret edemiyorum. Geçen sefer gerek özelden gerek forumlardan aileme anama babama yapılan hakaretleri ajitasyonları hatırladıkça dediğim şeye de pişman olmuştum. Diyeceğim tek şey hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Dusunsene bakan yard kardesinden umut bekliyoruz acaba yetkili mi o kisi
-
@Priss kardes sen söyle gene de be o kadar yorulduk ki olumlu bir söylem ise eğer hiç olmazsa ders çalışırız kpss ye hazırlık olmuş olur, ben buradaki arkadaşlar adına da sana söz veriyorum bu forumda kimse sana kizamaz çünkü herkes duyum duyum diye ağlıyor