2016 Aralık GUY Sınavı
-
Biri de Tuğrul kocer e sormuyor bizim bu yıl ki puanlar nolacak diye.. neymis yikimmis guyu kaybetmek. Ulan millet yolunda oleyim yeter ki acilsin diyor. Bu adamin sacmaladigi seye bak..
-
Bu kadar tepki verilecek ne yazmıs adam yav??
Hic mülakattan elenmemişsiniz belli. Adamin soylediklerinin hepsi dogru -
Tuğrul Koçer KPSS A grubunda guvenilcek en doğru insanlardan biridir haksızlık etmeyelim 1 kuruş karı olmadan sadece dua almak için uğraşan bı abimizdir
-
@davetsiz 1 2 mülakattan elenince anlar inş elenmez tabi
-
@davetsiz adama verilen tepki söylediklerinin yanlış olduğu için değil kardeşim en gec subat sonu mart başına da sarkabilir ilan deyip şimdi sustuğu için soru soranları engellediği için
-
Etkinlik yok Mu bu ara ya akşam yazcaz mi TGRT ye yoksa boykot a devam mi
-
arkadaşlar mektup etkinligi yapılıyor tüm iibf ailesi olarak . yazdıgımız mektupları cumhurbaşkanımıza gönderiyoruz. ardından da herkes kendi şehrindeki doğan haber ajansını arayıp mektup gönderdiğini söyledi.bi arkadaşımız haber yapacak. sizlerden ricam sizde bir mektup yazın ve kendi şehrinizdeki dha arayarak bilgi verin .
-
Bakin arkadaşlar burda birkac arkadaş bana cevap vermiş Tuğrul kocer hakkinda.. emeklerini kimse gözardi edemez. Fakat benim hakkimi savunuyosa sonuna kadar savunacak bildigi varsa soyleyecek. Haklida olsa haksiz da olsa birileri mulakattan elenecek sistem bu. Ama deliler gibi sinav bekleyen insan kimse kusura bakmasinda mulakati düşünmüyor. Yeter ki su puanı kullaniyim gözüyle bakiyor. Bende katiliyodum Tuğrul kocerin fikirlerine ama su son gunlerde yazdığı şeyler bana doğru gelmiyor..
-
@velibaskal kardeş sen karıştırıyorsun o kadir koç idi
-
@sametuzeyir zaten kadir koç dan bahsediyorum
-
@sametuzeyir tuğrul kocer in yazdigini nasil bir gicikligim varsa kadir koç diye algılamışım
-
@velibaskal bi özür dilersin adam okuyordur
-
@sametuzeyir tabiki dilerim özür diliyorum
-
Arkadaşlar başlığın içeriğine bir bakın ve destek olmaya çalışın.
-
Hilmı yavilioglunun cevabı
Hayırlı günler,
Bilgi aldım bakanlık 2 hafta içinde açıklama yapacak diye biliyorum -
@İnmyheart haydaaa yine süre verdiler... 2 hafta daha bekliyelim ama pek bişey çıkacağını zannetmiyorum
-
@İnmyheart olumlu olumsuz açılma mı ki keşke onuda oğrenseydi
-
@İnmyheart açıklama derken ilan mi yoksa sınavın olup olmayacigina yönelik bir açıklama mi sadece keşke bunu sorsaydin kardeşim en azından biraz rahatlardik
-
@İnmyheart Allahım o açıklama inşaAllah ilanın açıklaması olur amin
-
@yetkili-AĞAbey pekı kpss oncesı alım olacak mı dıye sordum onu net bılmıyrm net bılgı alırsam haber verırım dedı