2016 Aralık GUY Sınavı
-
@mertbulut sanane? batilsa batil, hurafe ise hurafe sa-na-ne?
herkes senin gibi inanmak zorunda degil.
-
@2016mağduru burda bir kere fal muhabbeti oldu birsürü tartışma çıktı tamam yaz kardeşim ne yazarsan yaz
-
@selinn Soran erkekleri engelledi açıklama yapmadan ama kızlar sorunca ne diyor merak ediyorum reklam yapma peşinde adam bizde onun oyunlarına alet olduk tarihçi bı adamdan medet umduran hocalara yazıklar olsun ...
-
@mertbulut insanlarin neye inandığı ya da inanmadigi hic kimseyi alakadar etmez, fal muhabbetini gormedim, ona inanan varsa o da kimseyi enterese etmez. ne geliyorsa bu tahammülsüzlükten geliyor..
-
@2016mağduru hakaretlere kadar varmıştı olay sen bilirsin yaz istediğini mektupta yazarsanız seviniriz iyi günlerrr
-
ıyı hatrlattınz kadır koca yazmstm ınstagramdan bakaym cvp vermıs mı
-
Necm39-İnsan için ancak çalıştığı vardır.40-Şüphesiz onun çalışması ilerde görulcek.41-Sonra çalışmasinin karşılığı kendisine tastamam verilecektir.
Buda burda dursun...Okuyunca gruba yazmak istedim -
ArKadaslar Tuğrul hocada destek veriyor.Yarın ben mektup gonderecegim,çevremdeki bikaç dosttan rica ettim onlrda bizlere yardım için mektup gonderecek.Lütfen sizde harekete geçin yarın toptan gönderelim hepsi birlikte ulaşsın şimdi bir olma zamanı haydi destek,söyleyin eşe dosta bu son hamlemiz olacak artık.Yine toplu hareket olmazsa 2016 puanlarına elveda!3 5 mektup bi işe yaramaz
-
@duranvarlık küçük kardeşi yeğeni olan varsa onlar yazssın şöyle 8-12 yaş arası bence onlar daha etkli olur
-
Alım olsun-olmasın artık ondan da geçtim yalnız tükenme noktasına gelmiş binlerce genç insanın haklı haykırışı nasıl olur da ısrarla duymamazlıktan gelinir!?Bir tane açıklama yapmak zor mu bu kadar ya,çıkıp iki kelime bir açıklama yapacaksınız olup bitecek..Hadi alım yok anladık(gerçi onu da anlamam çünkü içeridekilere şu ana kadar alım olmamasının nedenini sorduğum da;hep teyyareden gerekçeler öne sürdüler,bir tane yetkilinin daha bir tane adamakıllı gerekçesini duymadım) ama tek açıklamanın dahi olmaması millete yüz çevirmenin,milleti yok saymanın en açık göstergesi.
-
Kadır koc sureklı hıkaye paylasıyr ama ne hıkmetse mesajımı gormems
-
@İnmyheart farklı bir hesap aç sor
-
Bence bırakın artık koçu,danayı..Onlardan yana bir beklentiniz olmasın,burada duyum alanlardan hiçbir farkları yok..Reklamın iyisi-kötüsü olmuyor işte..
-
@İnmyheart kardeş yavlioglundan mesaj gelmedi mi
-
@2016mağduru Buradaki bazı kendini din görevlisi zannedenlere anlatamazsin bende fala inanmam ama okur gecerim. Ama ötekisi ucuz popülarite ye dikkat cekmeye ihtiyaç duyuyor mutku oluyor o yüzden he de geç sen takma.
-
@İnmyheart cengiz beyin kardeşi miydi neydi o yazdı mı
-
bir gün daha geçti yine sensiz...
-
@aylin-yılmaz yazmadı yuzsuzlk yapıp tekrar sorsammı
-
@İnmyheart sor yüz mü kaldı biz de cevap vermedikleri halde her gün 1500 tane insana yazıyoz
-
@aylin-yılmaz bugun attıgım bı fotoyu begenmıs sırf gorsun dıye profılmde hep gelmeyen guy ılanı haberlerını paylasıyrm ama donus yapmadı tekrar sorayım