2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı Kardeşim teşekkür ederim güzel niyetin için ama cidden yemin ettin birdaha bu işlere girmeyeceğime. Allah yolunuzu açık etsin. Çalışmaya devam
-
@Priss aynen söyle lütfen. özelden de paylaşabilirsin.
-
@Priss hissiyat sonuçta kimse bşy diyemez hocam.
-
@Priss kardes kursad dıye bı arkadas cıktı subatın ortasında gelecek dedı bıze umut verdı duyumu cıkmasa da sayesınde ders calstık ve kufr falan da edılmedı kendısıne suan senın duyumn cıkmasa bıle arkadaslarn bu caeszlkte uzerıne gelecegını dusunmuyrm lutfen paylş duyumnu
-
@Priss yani çalışın diyordun öyle mi
-
@aksaçlı Çalışın diyorum kardeşim aynen
-
@Priss gereken cevap alınmıştır her şeyi de açık açık söylemeye gerek yok canım eyvallah kardes
-
mesaj alınmstr @Priss
-
@aksaçlı beni yanlış anlama ilan gelir ya da gelmez manasında demedim o çalışını. İlan gelirse ne güzel hazır olursunuz gelmezse de yine çalışın kpss ye az kaldı
-
@Priss her türlü çalışmak zorundayiz kardeşim sen sıkma canını ilan gelirse de canın sağolsun gelmezse de
-
Arkadaslar mektup gonderdim bende bazi arkadaslar form falan doldurup gondermis benden hicbisey istemedi mektubu ve parayi aldi tamam dedi. Sıkıntı çıkmaz dimi
-
@TugayÇ benden de bşy almadı
-
@turkkızı kimileri hem foem doldurmus hem de kimlik fotokopisi vermis benden bisey istemeyince bi sorayim dedim ?
-
@TugayÇ benden almadılar hocam sadece T.C.
-
Kpss tarihinin en inatci gencleriyiz sanirim.
-
2018 e doğru gidiyoruz Başlık 2016 da.Allah sonumuzu hayretsin
-
Tam umudumu yitirmiş şekilde ceza çalışırken biri çıkıyor mart 15 diyor inanasım geliyo inş bu sefer olur
-
@Grimmjow erteleye erteleye ceza kalkınma büyüme kpss ye yetişmeyecek bu gidişle
-
@köyün-ağası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Grimmjow erteleye erteleye ceza kalkınma büyüme kpss ye yetişmeyecek bu gidişle
Benim daha kamu hukuku duruyor valla yeni başladım bu sene 3. Girişim olacak artık eskisi gibi çalışamıyorum baydım ama yıllardır çalıştığından tekrarı kolay oluyor allahtan 15 ine kadar ertele gelmezse abanmak lazım
-
Ben bi umutlandim şimdi bak bu sefer de yıkılırsam atıcam kendimi sonu bu olucak